TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Anastasijos Zavorotniuk artimieji toliau kovoja su plintančiais melais: šįkart neigia aktorės mirtį

Garsios rusų aktorės Anastasijos Zavorotniuk artimieji, kaip ir žadėjo, toliau kovoja su melaginga apie jų mylimą moterį skelbiama informacija. Šįkart užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad televizijos serialo „Mano puikioji auklė“ žvaigždė mirė ligoninėje. Netrukus oficialiose aktorės instagramo paskyrose išplatinti pranešimai, teigiantys, kad tai – netiesa.
Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu Piotru Černyšovu
Anastasija Zavorotniuk su sutuoktiniu Piotru Černyšovu / „Instagram“ nuotr.

A. Zavorotniuk palaikymui skirtoje instagramo paskyroje, kurią valdo jos artimieji, paviešinta susirašinėjimo tarp vieno asmens ir žurnalisto, gero A.Zavorotniuk šeimos draugo, nuotrauka.

Žinutėse teigiama, kad ligoninėje gydoma aktorė neva mirė. Apie tai anonimė sužinojo iš savo vyro, lankiusio toje pačioje gydymo įstaigoje gulinčią pažįstamą. Vyrui „prieš 1,5 valandos“ tai „į veidą“ pasakė jo pažįstamą operavusi slaugė.

Kad ši žinia – gryniausias melas, suskubo dalintis A.Zavorotniuk artimieji.

„Visa tai viršija etiką, sveiką protą ir žmogiškumą. Taip, žmonės taip nesielgia. Tai padaryti gali tik žemesnio lygio būtybės“, – apie neteisingos informacijos skleidimą rašė jie.

View this post on Instagram

Эту переписку прислала одна наша знакомая журналистка, желающая нам добра и искренне переживающая, правду ли говорят. Так вот, это все за гранью этики, здравого смысла и человечности. Да, люди так не поступают. Так могут поступать только существа низшего звена. Если кому-то вдруг очень скучно жить без «жареных фактов», тогда, может быть, просто стоит заняться своими близкими, побеспокоиться об их здоровье и благополучии? И главное - нет, это неправда! Всех неравнодушных снова благодарим за ваши молитвы и добрые слова! P.S. Мы передадим этот скрин в клинику, на которую ссылается "осведомленный источник". Очень желаем выяснить, кто из персонала является автором этой мерзости. У клиники прекрасная репутация, и вряд ли кому-то нечистоплотному позволят безнаказанно ее пятнать. Всем добра!!!

A post shared by Поддержка Анастасии Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk) on

Aktorės artimieji asmenis, kuriems nuobodu gyventi ir kurie savo dienas paįvairina skleisdami „keistus faktus“, vietoje tokios veiklos skatino pasirūpinti artimaisiais, jų sveikata ir gerove.

Dar kartą paneigę žinią apie aktorės mirtį, A.Zavorotniuk artimieji tikina, jog šio susirašinėjimo nuotrauką perduos ligoninės, kurioje gydoma aktorė, administracijai, kad būtų išsiaiškinta, kas yra tokius gandus skleidžiantis „informuotas šaltinis“. Kadangi klinika, pasak A.Zavorotniuk šeimos, turi puikią reputaciją, mažai tikėtina, kad nesąžiningas žmogus nebus už tai nubaustas.

Instagrame pasidalyta ir dar viena nuotrauka. Joje – melagingą informaciją skleidžiančių rusiškų straipsnių antraštės.

15min primena, kad neteisinga informacija apie garsios aktorės, kuriai rugsėjo viduryje buvo diagnozuotas paskutinės stadijos smegenų vėžys, sveikatos būklę sklinda jau ne pirmą kartą. Kiek anksčiau jos artimieji rašė, jog A.Zavorotniuk „nebuvo ištikta komos, jai niekada nebuvo pajungtas kvėpavimo aparatas ir ji nebuvo „nejudrumo“ būsenos, jai nebuvo dingusi atmintis, sutrikusi sąmonė, ištikęs paralyžius ar visiška raumenų atrofija“.

„Visa tai yra išgalvota, – taip pat socialiniame tinkle rašė jie. – Tiesa tokia, kad ji serga ir darome viską, kad liga būtų įveikta. Nieko neprašome, išskyrus nuoširdžių maldų iš užjaučiančių žmonių ir, jos artimųjų prašymu, pagarbos, (melagingomis – red. past.) ligos detalėmis nesidalyti viešai – tai asmeninis reikalas. Ir tegu Dievas atleidžia šia tema spekuliavusiems, kūrusiems skaudinančias antraštes, išgalvojusiems „detales“ ir neparemtas prognozes, besileidusiems į provokacijas (...). Nuoširdžiai nelinkime kovoti su liga ir nežinoti apie ją tiesos.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius