Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Antros atžalos tyliai susilaukusi Keira Knightley suspindo ant raudonojo kilimo

Aktorė Keira Knightley dalyvavo filmo „Vieša paslaptis“ premjeroje. Londone ištiestu raudonuoju kilimu pagrindinė juostos žvaigždė žengė kiek pasikeitusi – prieš keletą mėnesių viešumoje demonstravusi nėščiosios pilvuką, dabar jo ant aktorės kūno nebuvo nė ženklo.
Keira Knightley
Keira Knightley / Vida Press nuotr.

34-erių K.Knightley ypatingai progai pasipuošė baltos spalvos suknele pūstomis rankovėmis ir išsiuvinėtomis gėlėmis, o prie jos priderino auksinius aukštakulnius batelius. Tai pirmas viešas renginys, kuriame aktorė dalyvavo po gimdymo.

Vida Press nuotr./Keira Knightley filmo „Vieša paslaptis“ premjeroje Londone
Vida Press nuotr./Keira Knightley filmo „Vieša paslaptis“ premjeroje Londone

Tiesa, apie antrąją jai ir vyrui Jamesui Rightonui gimusią atžalą, jos lytį ir vardą K.Knightley viešai dar nepranešė. „People“ atstovams susisiekus su aktorės agentais, jie taip pat atsisakė pateikti daugiau informacijos.

Užsienio portalai teigia, kad antrosios atžalos aktorė susilaukti galėjo rudens pradžioje, mat maždaug rugsėjo viduryje ji žmonių buvo pastebėta Londone stumianti vaikišką vežimėlį.

Dar gegužę K.Knightley „Chanel Cruise 2020" kolekcijos pristatyme Paryžiuje demonstravo nėščiosios pilvuką. Paskutinį kartą prieš gimdymą ji paparacų buvo pastebėta apsipirkinėjanti šiaurės Londone rugpjūčio mėnesį.

Vida Press nuotr./Keira Knightley „Chanel Cruise 2020“ kolekcijos pristatyme
Vida Press nuotr./Keira Knightley „Chanel Cruise 2020“ kolekcijos pristatyme

Su sutuoktiniu J.Rightonu, su kuriuo susituokė 2013-aisiais Prancūzijoje, ji jau augina ketverių dukrą Edie.

Kai kalbama apie vaikus, Keira ir Jamesas nėra linkę atvirauti. Bet aktorė metų pradžioje pasirodžiusiame „Balance“ žurnale užsiminė apie moterų patiriamus sunkumus motinystės pradžioje ir tai, kad joms nėra skiriama pakankamai garbės „už fizinį ir emocinį maratoną, kurį jos turi įveikti“.

Vida Press nuotr./Keira Knightley ir Jamesas Rightonas
Vida Press nuotr./Keira Knightley ir Jamesas Rightonas

„Turiu nuostabią palaikymo sistemą, man labai pasisekė karjeroje, galiu sau leisti gerą vaikų priežiūrą, bet man vistiek yra suknistai sunku“, – sakė „Karibų piratų“ žvaigždė ir pridūrė, kad „tai nereiškia, jog savo vaiko nemyliu“.

„Apie tai kalbėti yra gerai. Aš tiesiog prisipažįstu, kad miego trūkumas, hormoniniai pokyčiai, pasikeitę santykiai su partneriu ir visi kiti dalykai priverčia susimąstyti, o kodėl man taip kasdien nesiseka?“ – tęsė aktorė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius