-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apdovanojimuose atlikėja Demi Lovato pasišaipė iš savo nutrūkusių sužadėtuvių

„People’s Choice“ apdovanojimuose be abejonės visų dėmesį ne tik savo įvaizdžiais bet ir pokštais kaustė Demi Lovato – ceremonijos vedėja. Atlikėja renginį pradėjo, kaip rašo „E! News“, neįtikėtinai juokingu monologu, kuriame pasišaipė ir iš spaudoje nuskambėjusių jos gyvenimą supurčiusių įvykių.
Demi Lovato
Demi Lovato / Vida Press nuotr.

„Tai yra mano mėgstamiausias metų renginys, net tik dėl to, jog namie pati turiu kelis tokius trofėjus, bet ir todėl, kad tai apdovanojimai, kuriuos sprendžia gerbėjai, taigi, kiekvienas nugalėtojas buvo išrinktas jūsų.

(…) Labai džiaugiuosi būdama čia šįvakar, nes, jei atvirai, šie metai buvo ilgiausi treji metai mano gyvenime. Nesupraskite klaidingai, jie prasidėjo nuostabiai“, – į kamerą kalbėjo D.Lovato.

Hito „Sorry Not Sorry“ atlikėja taip pat nepraleido progos pasišaipyti iš audringų sužadėtuvių su Maxu Ehrichu, kurios nutrūko rugsėjo mėnesį – praėjus vos dviem mėnesiams po piršlybų paplūdimyje.

Vida Press nuotr./Demi Lovato ir Maxas Ehrichas
Vida Press nuotr./Demi Lovato ir Maxas Ehrichas

„Pasirodžiau „Grammy“ (apdovanojimuose – red.past.), „Super Bowl“ varžybose sugiedojau nacionalinį himną. Tačiau tada atėjo COVID ir viskas užsidarė, tad dariau tai, ką ir visi kiti – karantinavausi ir susižadėjau.

Nežinojau, kad taip gali nutikti, bet taip pat keturis kartus pasiekiau pabaigą instagrame. Be pertraukos peržiūrėjau septynis „Pretty Little Liars“ sezonus, nutraukiau sužadėtuves, tada išvykau ieškoti ateivių dykumoje, – tęsė atlikėja. – Beveik taip pat, kaip ir visi kiti.“

Užbaigdama renginį pradėjusį monologą, D.Lovato surimtėjo ir su žiūrovais pasidalijo pozityvia žinute.

„Bet jei rimtai, šiais iššūkių kupinais laikais radome būdų, kaip palaikyti ryšį ir padėti vieni kitiems. Apie tai yra ir šis vakaras – skirtas pagerbti žmones, muziką, serialus ir filmus, padėjusius mums ištverti 2020-uosius“, – sakė D.Lovato.

VIDEO: Demi Lovato monologas „People's Choice“ apdovanojimuose

Socialiniuose tinkluose aptarinėjama buvo ne tik D.Lovato kalba ir pokštai, bet ir jos įvaizdžiai.

Kaip ir pridera renginio vedėjai, ji pristatė jų net kelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius