Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie 8-ą vaiką pranešęs N.Cannonas sulaukė dovanos: gavo prezervatyvų aparatą

Prieš daugiau nei savaitę aktorius, komikas Nickas Cannonas (41) pranešė kai kam šokiruojančią žinią – jis susilauks jau aštunto vaiko. Kai kurias jo buvusias mylimąsias ši naujiena įskaudino, o vyro kolega Kevinas Hartas prieš Valentino dieną nusprendė papokštauti ir įteikti neįprastą dovaną – prezervatyvų aparatą.
Nickas Cannonas
Nickas Cannonas / „Scanpix“ ir socialinių tinklų nuotr.

Turbūt žinia, kad jūsų buvęs mylimasis turės jau aštuntą vaiką, ir vis su kita moterimi, šokiruotų kiekvieną. Vis dėlto nors komikas N.Cannonas iš pradžių net nepagalvojęs skubotai pranešė šią žinią, nusprendė buvusių savo vaiko mamų ir atsiprašyti – tai padarė viešai vienos laidos metu.

Tačiau nebūtų šokiruojanti žinia, jei nesusilauktų ir kitokio atgarsio. Šįkart jis buvo iš kolegos Kevino Harto, kuris prieš pat Valentino dieną Nickui atsiuntė kiek neįprastą dovaną. Kokia ji, N.Cannonas iškart atskleidė socialinio tinklo paskyroje.

„Atrodo, kad kažkas man ką tik atsiuntė ankstyvą Valentino dienos dovaną! Automatas, pilnas „Magnum“, – prieš kelias dienas savo „Instagram“ paskyroje pasidalijo 41-erių komikas.

Netrukus jo komentaruose pasireiškė ir pats K.Hartas. Iš to, ką parašė, buvo aišku, kad prie to rankas prikišo jis.

„Matau, kad gavai mano dovaną. Dabar neturi pasiteisinimo, nes prezervatyvai yra nemokami“, – po įrašu pakomentavo K.Hartas.

Ši nuotrauka į socialinį tinklą buvo įkelta praėjus savaitei po to, kai komikas patvirtino, kad su modeliu Bre Tiesi laukiasi aštuntojo vaiko.

Laidos „The Nick Cannon Show“ vedėjas jau yra 10-ies metų dvynių, kurių susilaukė su buvusia žmona Mariah Carey, taip pat 4-erių sūnaus ir dukters, kurių globa dalijasi su Brittany Bell, ir septynių mėnesių dvynių, kurių susilaukė su Abby De La Rosa, tėtis.

„Scanpix“/AP nuotr./Nickas Cannonas
„Scanpix“/AP nuotr./Nickas Cannonas

N.Cannonui vaikas taip pat gimė su Alyssa Scott. Deja, šis sūnus sirgo smegenų vėžiu ir, būdamas vos penkių mėnesių, mirė 2021 m. gruodžio 5 d.

Savo pokalbių laidoje N.Cannonas taip pat atskleidė, kad apie B.Tiesi nėštumą žinojo „kurį laiką“ – dar prieš minėto sūnaus mirtį.

„Taigi, net ir išgyvendamas visa tai, visada galvoju: „Koks laikas tinkamas? Kaip man tuo pasidalinti? Niekas, nesitikėjome, kad Zenas mirs... Visos naujienos buvo tokios netikėtos, – sakė jis. – Aš tikrai norėjau gerbti gedėjimo procesą su Alyssa, o Bre buvo pakankamai pagarbi – ji susilaikė nuo naujienos paskelbimo ir kalbėjimo socialinėje žiniasklaidoje.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius