Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ariana Grande sukrėsta po teroro išpuolio jos koncerte Mančesteryje: „Neturiu žodžių“

Pirmadienio vakarą per Mančesteryje vykusį popžvaigždės Arianos Grande (23 m.) koncertą įvyko teroro išpuolis – prie arenos susisprogdino mirtininkas. Įvykio sukrėsta dainininkė po kelių valandų nuo išpuolio kreipėsi į gerbėjus socialiniuose tinkluose.
Ariana Grande
Ariana Grande / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Sukrėsta. Iki pat širdies gelmių – man labai labai gaila. Neturiu žodžių“, – trumpai parašė dainininkė savo beveik 80 mln. gerbėjų „Twitter“ tinkle.

Šaltinis iš dainininkės komandos portalui TMZ sakė, kad šiuo metu „Ariana yra nepaguodžiama“ – ji nepaprastai sielojasi dėl šio išpuolio ir nenustoja verkusi.

Dainininkės vadybininkas Scooteris Braunas, kuris taip pat rūpinasi ir Justino Bieberio karjera, irgi pasisakė apie šį išpuolį: „Šį vakarą mūsų širdys sudaužytos. Žodžiais negalime išreikšti mūsų gailesčio, kurį jaučiame aukoms ir šeimoms, sužeistoms per šį beprasmį išpuolį. Gedime mūsų vaikų ir mylimųjų gyvybių, atimtų per šį bailų aktą. Esame dėkingi už savanorišką pagalbą pirmiems atskubėjusiems į pavojaus zoną gelbėti gyvybių. Prašome jūsų visų palaikyti širdimis ir maldomis aukas, jų šeimas ir visus, kuriuos šis išpuolis paveikė.“

Liudininkų teigimu, koncerte buvę žmonės, kai išgirdo sprogimus, iš pradžių nesuprato, kas vyksta – manė, kad tai šou dalis, pirotechnika.

Kad įvyko kažkas nenumatyto, žmonės suprato tik tada, kai koncertas buvo nutrauktas ir apsaugos darbuotojai pradėjo išvedinėti žmones lauk iš arenos.

15min primena, kad pirmadienio vakarą per ataką žuvo mažiausiai 22 žmonės, dar apie 59 sužeisti. Daugiau apie išpuolį skaitykite ČIA.

Per JAV popžvaigždės koncertą įvykdytas teroro išpuolis sukrėtė ir kitas garsenybes, kurios pačios ne kartą yra koncertavusios toje pačioje arenoje Mančesteryje.

„Norėčiau, kad galėčiau dabar savo draugę Arianą Grande stipriai apkabinti... myliu myliu myliu tave... man taip gaila, kad turėjai būti dalimi tokio tragiško įvykio! Mano pati nuoširdžiausia užuojauta visiems, kuriuos paveikė šis siaubingas išpuolis! Viskas, ką galiu padaryti, tai jūsų adresu siųsti MEILĘ ir TAIKĄ. Tai PRIVALO baigtis! Daugiau jokio karo... jokių nekaltų atimtų gyvybių... M-E-I-L-Ė“, – rašė įvykio sukrėsta dainininkė Miley Cyrus.

„Mano maldos keliauja Mančesterio žmonėms... Turėjau ten ypatingų laikų jaunystėje ir vėliau“, – liūdėjo scenos legenda Cher.

„Nėra žodžių, kurie apibūdintų, kaip aš jaučiuosi dėl to, kas nutiko Mančesteryje. Nenoriu tikėti, kad pasaulis, kuriame gyvename, yra toks žiaurus. Te laimina Dievas šeimas ir draugus tų, kurie buvo paliesti šio košmaro“, – „Facebook“ tinkle rašė dainininkas Bruno Marsas.

„Mano mintys, maldos ir ašaros visiems, paveiktiems Mančesterio tragedijos šį vakarą. Siunčiu visą savo meilę“, – rašė dainininkė Taylor Swift.

„Man sudaužyta širdis dėl to, kas šįvakar nutiko Mančesteryje. Siunčiu visą meilę visiems į tai įtrauktiems“, – rašė grupės „One Direction“ dainininkas Harry Stylesas.

„Verkiu įsivaizduodama, kaip nekalti koncerto žiūrovai netenka gyvybių... meldžiuosi už visus“, – rašė dainininkė Demi Lovato.

„Meldžiuosi už visus, (buvusius) Arianos Grande koncerte“, – rašė Katy Perry.

„Mano mintys su Mančesteriu... Nagi, kas vyksta su pasauliu? Tai negali būti mūsų nauja normalu“, – rašė britų aktorius Samas Claflinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius