Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Arianos Grande pirštą papuošė sužadėtuvių žiedas: atlikėjos rankos paprašė po 9 mėnesių draugystės

Ariana Grande (27 m.) – vėl kažkieno sužadėtinė. Na ne kažkieno, o prabangaus nekilnojamojo turto brokerio Daltono Gomezo (25 m.), rašo „Entertainment Tonight“. Žinomos atlikėjos rankos jis paprašė vos po devynių mėnesių draugystės.
Ariana Grande susižadėjo su Daltonu Gomezu
Ariana Grande susižadėjo su Daltonu Gomezu / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Džiugia žinia dainininkė pasidalijo instagrame. Nuotraukų serijoje A.Grande demonstruoja savo spindintį brangų papuošalą – žiedą su deimantu ir perlu.

„Amžinai ir dar šiek tiek“, – po fotografijomis rašė ji, o gerbėjai ir atlikėjos draugai užtvindė merginos komentarų skiltį sveikinimais ir linkėjimais.

Vos tik pasirodė pirmosios A.Grande sužadėtuvių žiedo nuotraukos, imta spėlioti jo vertė. Kaip „Entertainment Tonight“ sakė prabangiais papuošalais ir laikrodžiais prekiaujantis ekspertas Denisas Stepansky, jis – maždaug penkių karatų, puikios kokybės ir kainuoja nuo 200 iki 250 tūkst. dolerių.

A.Grande ir D.Gomez apie užsimezgusius romantiškus santykius pranešė birželį – per 27-ą atlikėjos gimtadienį. Tačiau dar gegužę užsienio spaudoje pasirodė pranešimai, kad pora jau kurį laiką leidžia kartu ir net drauge karantinavosi.

Priduriama, kad dėl itin skrupulingai žiniasklaidoje aptarinėtų jos ankstesnių santykių, šiais dalytis su visu pasauliu ji neskubėjo.

15min primena, kad prieš tai žinoma dainininkė buvo susižadėjusi (nuo 2018 m. birželio iki spalio mėnesio) su komiku Pete’u Davidsonu. Jos mylimuoju taip pat buvo Macas Milleris.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susižadėjo buvusi tenisininkė Marija Šarapova: išrinktasis – karališkosios šeimos nario bičiulis

Apdovanojimuose atlikėja Demi Lovato pasišaipė iš savo nutrūkusių sužadėtuvių

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius