Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artėjant princo Harry ir Meghan Markle vestuvių metinėms, atskleista, kur gimė judviejų sūnus

Gegužės šeštąją gimusio princo Harry (34) ir Sasekso hercogienės Meghan Markle (37) sūnaus gimimo detales ilgą laiką gaubė paslaptis. Iš pradžių pora neatskleidė vaikelio vardo, daug diskusijų pakurstė ir neaiški vaikelio gimimo vieta. Galiausiai, po beveik dviejų savaičių, ji atskleista.
Princas Harry ir Meghan Markle pasauliui pristatė savo kūdikį
Princas Harry ir Meghan Markle pasauliui pristatė savo kūdikį

Poros pirmagimio Archie atėjimą į šį pasaulį nuolat gaubė paslaptis. Laikraščiai skelbė, kad 37 metų buvusi amerikiečių aktorė norėjo gimdyti savo rezidencijoje Vindzore, esančioje į vakarus nuo Londono. Galiausiai atskleista tiksli vaiko gimimo vieta.

Archie Harrisonas Mountbattenas-Windsoras gimė privačioje Portlando ligoninėje Londono centre. Taip nurodyta Archie gimimo liudijime, kuris visuomenei paviešintas penktadienį. Įdomu ir tai, kad kaip ir Kate Middleton, Meghan gimimo liudijime įvardijama „Jungtinės Karalystės princese“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Philipas, princas Harry, karalienė Elizabeth II, ant rankų pirmagimį Archie Harrisoną Mountbatteną-Windsorą laikanti Sasekso hercogienė Meghan Markle ir jos mama Doria Ragland

Portlando ligoninėje gimdė ir Jorko kunigaikštienė Sarah Ferguson, taip pat ir futbolininko Davido Beckhamo žmona Victoria Beckham. Harry brolio princo Williamo ir jo žmonos Kate visi trys vaikai gimė Londono centre esančioje Šv.Marijos ligoninėje, kur gimė ir patys princai.

Sūnaus gimimą įregistravo porą penktadienio popietę aplankęs Vestminsterio civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojas. Meghan Markle ir princo Harry sūnus įregistruotas tik prabėgus 11 dienų po jo gimimo. Jungtinėje Karalystėje tėvai turi 42 dienas vaiko registracijai.

Sekmadienį princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan Markle minės pirmąsias vestuvių metines.

15min primena, kad karališkas vaikas pasaulį išvydo pirmadienį, 5 val. 26 min. ryte (Anglijos laiku). Vaikas gimė sverdamas 3,260 kg.

Gimdymo metu Harry visą laiką buvo šalia Meghan, tiesa, pirmagimio lytis buvo staigmena tiek princui, tiek Meghan. Jie priėmė sprendimą nežinoti vaiko lyties iki pat gimdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius