-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Artimi Meghan Markle šaltiniai: hercogienė svarsto dalyvauti JAV prezidento rinkimuose

Meghan Markle turi rimtų ambicijų siekti JAV prezidento posto, praneša jai itin artimas šaltinis.
Meghan Markle
Meghan Markle / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Po šiais metais įvykusio istorinio „Megxit“, kai Sasekso hercogienė M.Markle ir jos vyras princas Harry atsisakė karališkų pareigų, buvusi „Suits“ žvaigždė dabar žvelgia į Baltuosius rūmus, „Vanity Fair“ pranešė artimas Meghan šaltinis.

„Viena iš priežasčių, kodėl ji taip nenorėjo atsisakyti Amerikos pilietybės, buvo ta, kad norėjo turėti galimybę eiti į politiką. Manau, kad jeigu Meghan ir Harry atsisakytų savo titulų, ji rimtai svarstytų dalyvauti prezidento rinkimuose“, – apie gandus, jog hercogienė svarsto dalyvauti rinkimuose 2024-aisiais, atsiliepė tas pats M.Markle aplinkai artimas asmuo.

Hercogienės biografas, Omidas Scobie jau anksčiau tikino, jog buvusi aktorė yra „nukreipusi žvilgsnį į JAV prezidentavimą“.

„Scanpix“/AP nuotr./Meghan Markle
„Scanpix“/AP nuotr./Meghan Markle

„Megan įkūnija amerikietišką svajonę. Vieną dieną mes galbūt pamatysime, kaip Meghan taps prezidente“, – knygos apie Meghan autorius yra sakęs anksčiau.

Harry ir Meghan jau sukėlė skandalą, paviešinę vaizdo įrašą, kuriame žmones ragino balsuoti, tačiau jame buvo justi potekstė, kad balsuoti skatinama tikrai ne už D.Trumpą. Vaizdo įrašas buvo paskelbtas nepaisant ilgametės karališkosios šeimos praktikos, kuomet stengiamasi visada išlikti neutraliems. Kaip pranešama, M.Markle taip pat skambino amerikiečiams, ragindama juos balsuoti.

Bakingamo rūmai atsiribojo nuo skandalo, primygtinai reikalaudami, kad komentarai būtų nukreipti į Harry ir Meghan, kaip į asmenis, ir pabrėždami, kad pora nebedirba karališkojoje šeimoje. Tuo metu D.Trumpas teigė, kad jis „nėra M.Markle gerbėjas“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Meghan Markle ir princas Harry

„Linkiu daug sėkmės Hariui, nes jam jos prireiks“, – trečiadienį Baltuosiuose rūmuose sakė D.Trumpas.

Tuo metu kai kurie karališkosios šeimos stebėtojai jau nurašo Meghan galimybes išgyventi žiauriose prezidento rinkimų lenktynėse. „Norėčiau kategoriškai pareikšti, kad ji neturi jokių galimybių kada nors kandidatuoti į prezidento postą. Ji būtų suvalgyta gyva“, – „Vanity Fair“ pasakojo knygos „Meghan: Holivudo princesė“ autorius Andrew Mortonas.

Taip pat jis pridūrė: „Norint kandidatuoti į šias pareigas, reikia raganosio odos, ypač Amerikoje, kur tauta yra visiškai poliarizuota. Pažiūrėkite, kas nutiko Hillary Clinton, nors ji nuo koledžo laikų intensyviai sukosi ten, kur politika.

Amerikiečiai nenori paskaitų iš britų – nepaisant to, ar jie būtų karališko kraujo, ar ne. Taip, kaip mes nenorime paskaitų iš geranoriškų amerikiečių.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius