Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atlikėjas Melovinas – apie F.Kirkorovo poziciją: „Tikisi ramiai gyventi savo pilyse“

Filipas Kirkorovas – vienas iš tų Rusijos dainininkų, kurie apie karą Ukrainoje tyli. Atlikėjas įvykius pakomentavo tik kartą, kai užstojo Viktorą Medvečuką. Ukrainiečių dainininkas Melovinas išsakė nuomonę, kodėl F.Kirkorovas nepasmerkė Rusijos sukelto karo.
Filipas Kirkorovas, Melovinas
Filipas Kirkorovas, Melovinas / Scanpix/Reuters, 15min nuotr.

Ukrainiečių menininkas Melovinas pastebėjo, kad per du mėnesius Filipas Kirkorovas tik kartą pasisakė apie padėtį Ukrainoje. Šis pasisakymas buvo susijęs su prašymu paleisti Ukrainos išdavyste kaltinamą oligarchą Viktorą Medvečiuką, rašo „Unian“.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Filipas Kirkorovas
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Filipas Kirkorovas

Savo mintimis Melovinas pasidalijo interviu ŽVL. Menininkas mano, kad F.Kirkorovas dėl savo amžiaus nebesitiki europinio pripažinimo, todėl ir pasirinko tokią poziciją.

„Scanpix“/AP nuotr./Melovinas
„Scanpix“/AP nuotr./Melovinas

„Jis turi daug draugų Ukrainoje, kurie 100 proc. jam viską papasakojo. Kita vertus, aš suprantu, kad jis yra vyresnio amžiaus žmogus, kuris supranta, kad nėra prasmės kurti karjerą kažkur Europoje ar Ukrainoje. Man atrodo, kad būtent todėl jis ir tyli, kad tiesiog nugyventų savo gyvenimą savo pilyse", – svarstė ukrainiečių atlikėjas.

Melovinas pridūrė, kad su kolega iš Rusijos susisiekti nebandė, nes mano, kad tai beprasmiška, o dabar reikia nuveikti daug svarbesnių dalykų.

„Geriau padėti savo šaliai, nei susipykti su tais, kurie nenori tavęs klausyti. Man jie visi yra bailiai, nes jei visi išstotų, aišku, kas tada nutiktų. Būtų atsitikę tas pats, kas atsitiko su Janukovyčiumi“, – užbaigė dainininkas.

VIDEO: MЕLOVIN: «Я в день народження загадав єдине бажання – щоб Путін здох»

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius