-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Benas Affleckas prisiminė garsųjį romaną su Jennifer Lopez: „Žmonės labai ant jos pyko“

Laikotarpyje nuo 2002 iki 2004 m. apie jokią kitą garsią užsienio porą nebuvo tiek daug kalbama kaip apie Beną Afflecką (48 m.) ir Jennifer Lopez (51 m.). Vos tik aktorius ir atlikėja apie savo santykių statusą pranešė viešai, jųdviejų privataus gyvenimo detalės, naujoji Holivudo žvaigždės partnerė domino visus. Galbūt net per daug.
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas
Jennifer Lopez ir Benas Affleckas / Kadras iš filmo, AOP nuotr.

B.Afflecko prisiminimai apie tai, kaip tada buvo elgiamasi su J.Lopez – ne patys geriausi. Jais kino filmų žvaigždė pasidalijo „The Hollywood Reporter“ tinklalaidėje „Awards Chatter“, kur kalbėjo ne tik apie naujausią vaidmenį filme „The Way Back“.

Aktorius papasakojo apie dėmesį jo ir garsios atlikėjos santykiams, taip pat sužadėtuvėms, kurias teko atšaukti, bei kaip neigiamai žiniasklaidoje tada buvo vaizduojama J.Lopez.

„Žmonės labai ant jos pyko, elgėsi seksistiškai, rasistiškai. Negražūs, žiaurūs dalykai buvo rašomi – tokie, už kuriuos šiandien jus iškart atleistų iš darbo. Dabar ji laikoma žvaigžde ir gerbiama už savo darbus, dėl to, iš kur yra kilusi, ką pasiekė – kaip ir turėtų būti!“ – kalbėjo B.Affleckas.

„Mano ir Jennifer Lopez draugystė tapo pagrindine laikotarpio, kai itin išpopuliarėjo bulvarinė spauda, istorija“, – tęsė aktorius.

Jo nuomone, kas mėnesį dėmesio pramogų žiniasklaidoje sulaukia vis kita istorija, vis kitas sensacingas įvykis ar poelgis. Taip jau nutiko, kad tuos kelerius pirmus XXI a. metus pagrindiniais naujienų šaltiniais buvo virtę jie patys.

Iki šiol B.Affleckas sulaukia žinučių iš gerbėjų, mačiusių jį įamžintą paparacų nuotraukose. Tie patys žmonės vis dar tiki, kad nufotografuoti jį einantį gatve ir išnešantį šiukšles fotografus jis pasisamdė.

„Atrodo, kad jei išeini iš namų, darai taip tik dėl to, kad tau pasisektų atsidurti vienos pagrindinių „The Daily Mail“ naujienų vietoje. Tai absurdiška!“ – pasipiktinimo neslėpė jis.

Primename, kad santykius įamžinę J.Lopez dainos „Jenny from the Block“ vaizdo klipe, dainininkė ir aktorius susižadėjo. Po metų – 2003-aisiais – likus kelioms dienoms iki vestuvių, šventę pora nukėlė. Tada 2004 m. pasirodė žinia, kad juodu ne tik kad nusprendė visai nebesituokti, bet ir kurti atskirus gyvenimus su kitais žmonėmis – B.Affleckas ir J.Lopez išsiskyrė.

J.Lopez ir B.Affleckas taip pat drauge nusifilmavo filmuose „Mergina iš Džersio“ ir „Džiglis“.

VIDEO: Jennifer Lopez - Jenny from the Block

Prieš porą metų pati J.Lopez palygino jai ir B.Affleckui tada skirtą dėmesį su jo kiekiu dabartiniam jos romanui su sužadėtiniu Alexu Rodriguezu (45 m.).

„Tada buvo blogiau. Dabar bent jau galiu jums truputį parodyti, kokia esu. Tada tikėjote viskuo, ką perskaitydavote bulvarinėje spaudoje. Daugeliu atveju tiesos ten beveik nebuvo, arba jos būdavo tik koks trečdalis“, – „InStyle“ pasakojo dainininkė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beno Afflecko santykių istorija: kokios garsios moterys bandė užkariauti aktoriaus širdį?

Garsenybės „rekordininkės“: jos skyrėsi ir taikėsi, bet santykių išsaugoti taip ir nepavyko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius