-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus: už 14 kambarių namus prašo 45 mln. eurų

Amerikiečių aktorė Bette Midler (73) parduoda Niujorko mieste Manhatano rajone stūksančius namus už 45 mln. eurų. Dienraščiui The New York Times du „Tony“ apdovanojimus pelniusi aktorė pasakojo, kad jos šeima 14 kambarių name gyveno nuo 1996 metų, o ir patys namai jai primena „sodybą mieste“.
Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus
Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus / „Scanpix“ ir Stopkadro nuotr.

NORITE SUŽINOTI, KAIP GYVENA KITOS ŽVAIGŽDĖS? DAUGIAU GARSENYBIŲ NAMŲ APŽIŪRĖTI GALITE PASPAUDĘ ČIA!

Aktorė ir jos vyras menininkas Martinas von Haselbergas įspūdingus 650 kv. m namus įrengė net per tris aukštus, kurie turi 14 kambarių su privačiu liftu. Atsivėrus lifto durims nauji savininkai išvys didžiulę ir šviesią galeriją.

Pora nusprendė parduoti savo namus, nes juose daugiau nebegyvena jųdviejų dukra Sophie. Ir nors šiuo metu neįtikėtino jaukumo namai parduodami už 45 mln. eurų, tačiau nėra tiksliai žinoma, už kiek juos nusipirko Bette ir Martinas.

Stopkadro nuotr./Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus už 45 mln. eurų
Stopkadro nuotr./Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus už 45 mln. eurų

Visgi dabartinė kaina atitinka jo vertę, nes paskutiniuose trijuose aukštuose įsikūrę jaukūs namai suteikia išskirtinę galimybę pasižvalgyti po Centrinį parką ir gražų miesto peizažą. Pats pastatas, kuriame įrengti apartamentai, buvo pastatytas 1925 metais, o jo architektūrą kūrė Emery Rothas.

Tiesa, prieš daugiau nei 20 metų į naujus namus atsikraustę Bette ir Martinas norėjo juos iškart atnaujinti. Jie pasistengė sukurti puikią erdvę pramogoms, kurią sudaro ilgas koridorius, dvigubo dydžio svetainė su vaizdu į miestą, atviras valgomasis, 278 kv. m terasa ir virtuvė.

Virtuvėje galima rasti nestandartinio medžio spintelių ir marmurinių stalviršių, taip pat šešių degiklių viryklę su grotelėmis, indaplovę ir šaldytuvą.

Stopkadro nuotr./Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus už 45 mln. eurų
Stopkadro nuotr./Bette Midler parduoda Niujorke stūksančius apartamentus už 45 mln. eurų

Pagrindiniame miegamajame yra malkomis kūrenamas židinys, persirengimo kambarys ir dideli langai su vaizdu į parką. Taip pat yra du kiti miegamieji, iš kurių atsiveria to paties parko vaizdai, įskaitant tris papildomus miegamuosius ir šeimos kambarį.

Pačiame viršutiniame aukšte galima rasti nuo grindų iki lubų nusidriekusią knygų lentyną, o kambariui jaukumo suteikia dar vienas namų židinys. Būtent šis aukštas gali pasigirti lubomis iki 6 metrų ir 83 kv. m sodu ant stogo. Tame pačiame aukšte taip pat yra vonios kambarį.

Pastate galima rasti sporto klubą ir visą parą dirbantį durininką. Prižiūrėti namus mėnesiui kainuoja apie 28,62 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius