Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Boyzone“ įkūrėjo buvusioji nužudė auklę, prižiūrėjusią jų vaiką

Praeityje garsios airių vaikinų grupės „Boyzone“ įkūrėjo Marko Waltono (41 m.) buvusi gyvenimo draugė Sabrina Kouider (34 m.), su kuria jis turi sūnų, kaltinama žiauriai nužudžiusi savo vaikų auklę.
Sabrina Kouider ir Markas Waltonas
Sabrina Kouider ir Markas Waltonas / „Facebook“ nuotr.

Kaip praneša portalas „Daily Mail“, Sabrina Kouider ir jos dabartinis draugas, 40-metis Ouissemas Medouni įtariami žiauriai nužudę 21-erių auklę Sophie Lionnet, kuri į Londoną atvyko dirbti iš Prancūzijos pagal „Au Pair“ programą.

Policijai apie galimą nusikaltimą trečiadienio vakarą pranešė poros kaimynai, pastebėję įtartiną laužą jų namo kieme. Atvykę pareigūnai liepsnose rado taip smarkiai apdegusį žmogaus kūną, kad iš pradžių nebuvo įmanoma nustatyti ne tik jo tapatybės, bet ir lyties. Vėliau paaiškėjo, kad tai – 21-erių prancūzė, pasamdyta prižiūrėti Sabrinos vaikų.

Abiem sugyventiniams pareikšti kaltinimai nužudymu – įtariama, kad nusikaltimą jie galėjo įvykdyti tarp rugsėjo 7 ir 20 dienų.

„Facebook“ nuotr./Nužudyta auklė Sophie Lionnet
„Facebook“ nuotr./Nužudyta auklė Sophie Lionnet

„Daily Mai“ žiniomis, nužudytoji Sophie Lionnet per mėnesį uždirbdavo tik apie 50 £ už Sabrinos vaikų priežiūrą (be sūnaus, kurio susilaukė su „Boyzone“ įkūrėju Marku Waltonu, moteris turi dar vieną vaiką). Auklė buvo iš labai vargingos šeimos, o Sabrinos namuose prižiūrėdama jos vaikus gyveno daugiau nei metus. Mergina buvo nepatenkinta savo darbo sąlygomis ir planavo grįžti į Prancūziją – šį pirmadienį jos artimieji jau laukė jos namuose.

Kaimynai pasakojo, kad Sabrina Kouide dirbo stiliste, vizažiste, drabužių kūrėja ir dar kūrė dainas. Anot kaimynų, ji „turėjo daug pinigų ir gyveno aktyvų socialinį gyvenimą“.

Išmestas iš „Boyzone“ tapo milijonieriumi

Auklės nužudymu kaltinama Sabrina Kouide vyriausio savo sūnaus susilaukė su muzikos industrijos magnatu Marku Waltonu.

Jis dar būdamas paauglys su Shane'u Lynchu sumanė kurti vaikinų grupę – susiradę vadybininką Louisą Walshą, jie pradėjo ieškoti daugiau narių. Iš pradžių Markas buvo pagrindinis „Boyzone“ vokalistas, tačiau grupei dar nespėjus išgarsėti iš jos buvo išmestas.

Po to Markas įkūrė kitą grupę „5th Avenue“, kurį laiką buvo populiarios britų vaikinų grupės „Blue“ vadybininku.

Vėliau jis persikėlė gyventi į Los Andželą, kur bendradarbiavo su tokiomis muzikos pasaulio žvaigždėmis kaip Jennifer Lopez, Enrique Iglesias, Nicki Minaj ir, kaip pats sako, tapo milijonieriumi muzikos magnatu.

Šiuo metu Markas Waltonas yra vienas iš talentų šou „Vietnamo popdievaitis“ („Vietnam's Pop Idol“) teisėjų.

„Facebook“ nuotr./Markas Waltonas ir Enrique Iglesias
„Facebook“ nuotr./Markas Waltonas ir Enrique Iglesias

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius