Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje nusižudžiusios slaugytojos palaikai parskraidinti į Indiją

Indijoje gimusios slaugytojos, kuri buvo rasta pasikorusi po incidento, kai atsiliepė į suklastotą telefono skambutį Didžiosios Britanijos ligoninėje, kurioje buvo gydoma princo Williamo žmona, palaikai sekmadienį buvo atgabenti į Mangaloro miestą po gedulingų mišių Londone.
Į Indiją atgabentas karstas
Į Indiją atgabentas karstas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

46 metų Jacintha Saldanha veikiausiai nusižudė po to, kai priėmė dviejų Australijos radijo laidų vedėjų, apsimetusių Britanijos karaliene ir sosto įpėdiniu, skambutį ligoninėje, į kurią buvo paguldyta kunigaikštienė Catherine, varginama smarkaus vėmimo nėštumo pradžioje.

J.Saldanhos laidotuvės tikriausiai vyks pirmadienį netoli Mangaloros esančiame Širvos miestelyje, kuriame yra gimęs jos vyras Benedictas Barboza.

Pastarasis sekmadienį lydėjo savo žmonos palaikus kartu su 16-mečiu sūnumi ir 14-mete dukra per skrydį į Indiją.

„Jacintha ir jos šeima dirbo Jungtinėje Karalystėje, kad užsidirbtų kasdienei duonai, – Širvos bažnyčios kunigas Stany Tauro sakė naujienų agentūrai AFP. – Bendruomenė liūdi dėl jos mirties.“

Pasak jo, vietos gyventojai didžiuojasi, kad J.Saldanha sėkmingai dirbo slaugytoja ligoninėje, kurioje gydomi Britanijos karališkosios šeimos nariai, tačiau daugelis buvo sukrėsti žinios apie ją ištikusią tragediją.

J.Saldanhos palaikai buvo parskraidinti į Indiją kitą dieną po to, kai jos vaikai per pamaldas Londono Vestminsterio katedroje pareiškė, kad motinos mirtis paliko „neužpildomą tuštumą“ jų gyvenime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius