-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būdamas vos 26-erių kare žuvo garsus Ukrainos humoristas Jaroslavas Garkavko

Gruodžio 7 dieną paskelbta tragiška žinia – kare žuvo garsus Ukrainos humoristas Jaroslavas Garkavko. Jis dalyvavo „Juoko lygoje“, kur buvo komandų „OGO“ ir „Sparrow“ narys. Apie mirtį pranešė jo kolegos „Telegram“ kanale „League of Laughter“.
Jaroslavas Garkavko
Jaroslavas Garkavko / Telegram nuotr.

Apie Jaroslavo Garkavko mirtį pranešta gruodžio 7 d. Jam buvo vos 26-eri.

„Baisi žinia, kuria nesinori tikėti. Mirė Jaroslavas Garkavko, kurį, esame tikri, daugelis iš jūsų pažįstate. Nors žodžių neužtenka, atmintyje iškyla tik malonūs prisiminimai, susiję su šiuo žmogumi. Ačiū, drauguži, kad visą šį laiką mus saugojai. Ilsėkis ramybėje“, – rašoma „Juoko lygos“ kūrėjų žinutėje.

Į tragišką žinią sureagavo Jaroslavo kolega Aleksandras Serdiukas iš „Vorobushki“ komandos. Jis su liūdesiu ir skausmu išgyveno žinią, kad Garkavko žuvo mūšiuose su okupantais.

„Mirė Jarikas Garkavko. Ir velniop visas praktikas, antidepresantus ir ramybę. Deginantis skausmas, labai labai stiprus. Mes periodiškai susirašinėjome ir norėjome palaikyti Jariką, bet kaip yra, Jarike? Mes turėjome su tavimi susitikti. Sutarėme įrašyti podkastą. Negaliu tuo patikėti. Vienintelis dalykas, kuris ateina į galvą: tai yra karas. Tai gali nutikti bet kam, bet kada. Apkabinu, Jarik. Atsiprašau, jei kas nors ne taip. Pasiilgsiu jo juoko ir žavesio. Bet kaip tai skaudu“, – rašė jis instagramo istorijose.

Tai ne pirmas „Juoko lygos“ praradimas nuo karo su Rusija pradžios. Daugelis jos dalyvių įstojo į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas arba tapo savanoriais.

Rugsėjo pradžioje žuvo Vasilijus Dovbnia, dalyvavęs „Juoko lygoje“ su „Ševčenkos parko“ komanda. Keliomis dienomis anksčiau žuvo ir komikas Glebas Govoruchinas iš Zaporižios.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius