-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi pornožvaigždė ir Drake'o sūnaus motina susitiko su popiežiumi: įteikė pačios tapytą portretą

Pasaulinio garso žvaigždės reperio Drake’o sūnaus motina Sophie Brussaux neseniai lankėsi Vatikane, kur turėjo susitikimą su popiežiumi Pranciškumi. Katalikų bažnyčios vadovui moteris įteikė pačios tapytą popiežiaus portretą, kuriame paslėpta ypatinga žinutė.
Sophie Brussaux su popiežiumi Pranciškumi, reperis Drake'as
Sophie Brussaux su popiežiumi Pranciškumi, reperis Drake'as / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Drake'as

Kaip filmų suaugusiems aktorė išgarsėjusi S.Brussaux šiuo metu užsiima tapyba ir jai gan neblogai sekasi. Žinoma dėl ryškiaspalvių visame pasaulyje garsių žmonių portretų, vieną tokių ji padovanojo pačiam popiežiui.

Nuotraukomis iš tokio retai kada pasitaikančio susitikimo, kurį jai suorganizavo viena Abu Dabio meno galerija, S.Brussaux pasidalijo savo instagramo paskyroje.

„Didelė garbė susitikti su popiežiumi Pranciškumi ir įteikti jam mano tapytą portretą, atsidėkojant už vargšams suorganizuotą koncertą, – rašė S.Brussaux. – Labai dėkoju @etihamodernart už šią nuostabią galimybę.“

Toliau moteris rašė, kad portretui tokias spalvas pasirinko neatsitiktinai. „Naudojau žalią – simbolizuojančią viltį, ir raudoną, reiškiančią kovą su skurdu“, – atskleidė menininkė, kadaise dirbusi filmų suaugusiems industrijoje.

Reperis Drake’as ir S.Brussaux santykius nuo viešumos labai saugojo. Pora susilaukė sūnaus Adonio ir šiuo metu, kaip rašo Theblast.com, kartu sėkmingai jį augina. Žinomas atlikėjas netgi dalyvavo berniuko 2-ojo gimtadienio šventėje, o pati S.Brussaux reguliariai skraido į Torontą, kur gyvena reperis.

S.Brussaux – menininkė, gimusi Paryžiuje, bet šiuo metu įsikūrusi JAV ir tapanti garsių žmonių, tokių kaip Angelina Jolie, Amy Winehouse, Leonardo DiCaprio, Michelle Obama ir Beyonce be kitų, portretus.

View this post on Instagram

@leonardodicaprio step by step (video at the end)

A post shared by Sophie Brussaux (@sophieknowsbetter) on

Tapytojai ir reperiui sūnus gimė 2017-ųjų spalio 24 d. Drake’as apie Adonį kalbėti nėra linkęs, nors jo vardas ne kartą minimas jo dainose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius