-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Cameron Diaz paaiškino, kodėl pasitraukė iš aktorystės: teigia pajutusi pilnatvę

Tikriausiai pastebėjote, kad anksčiau kine dominavusi Cameron Diaz seniai nepozavo jokiam filmo plakatui. 48-erių komedijų žvaigždė pasitraukė iš aktorystės, o tokį sprendimą paaiškino Kevino Harto pokalbių laidoje „Hart to Heart“.
Cameron Diaz
Cameron Diaz / Vida Press nuotr. / 15min montažas

Pasiteiravus moters, kas paskatino ją liautis vaidinus, Cameron Diaz atsakė, jog prie to labai prisidėjo perdėtas domėjimasis jos asmeniniu gyvenimu, kas tampa lyg ir norma tapus žinomu. Be to, aktorė pajuto, kad darbas užėmė per didelę dalį jos gyvenimo, o sulaukusi 40-ies suprato, kad ji prarado likusios jo dalies kontrolę, rašo People.com.

„Labai smagu buvo tuo užsiimti. Myliu aktorystę“, – pridūrė Cameron Diaz, pabrėžusi, kad vis dėlto ji kasdienybėje troško paprastumo.

„Norėjau pati valdyti savo gyvenimą. Dabar mano dienotvarkė tokia, kad viską galiu padaryti pati“, – tęsė ji. Po itin reikšmingų pokyčių gyvenime Cameron Diaz džiaugiasi pagaliau pajutusi ir pilnatvę.

Aktorė taip pat pastebėjo, kad atsisakius vaidybos atsirado daugiau laiko „visiems tiems dalykams, kuriems jo trūko“ – kaip pažinčiai su sutuoktiniu Benji Maddenu ir šeimos sukūrimui.

15min primena, kad Cameron Diaz ir Benji Maddenas 2019 m. gruodį susilaukė dukters, kurią pavadino Raddix Madden. Vestuves pora iškėlė 2015 m.

Kovą „Yahoo Finance Presents“ aktorė sakė, kad šiai karjerai atidavė viską – „100 proc.“, tad dabar ji mėgaujasi kitokiu gyvenimu – „daugiausiai pasitenkinimo teikiančiu etapu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius