Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Cardi B apranga – vėl internautų dėmesio centre: su kuo reperė lyginama šįkart?

Paryžiuje, madų sostinėje, net ir tvarkydama kasdienius reikalus privalai atrodyti pritrenkiančiai. Taip pat pagalvojo ir Cardi B (28), į gatves išėjusi pasipuošusi žaliu kostiumu, kuris internautus įkvėpė sukurti ne vieną memą.
Cardi B
Cardi B / Vida Press nuotr.

Kaip rašo Pagesix.com, šio žalio katės kostiumo su gėlės žiedą primenančiu gobtubu dizaineris – Richardas Quinnas. Kūną aptempiantis drabužis papildytas plačiomis kelnėmis iki pat pirštų galiukų. Pirštinių paslėptos ir reperės rankos.

Cardi B gatvėje tikrai neliko nepastebėta. Pro akis ji nepraslydo ir internautams, kurie stilingą reperę tuoj pat ėmė lyginti su pačiais įvairiausiais žaliais dalykais – nuo daržovių iki išgalvotų personažų.

Kai kurie tviterio naudotojai juokavo, kad reperės kostiumas labai primena seriale „Fresh Prince of Bel-Air“ Willo Smitho vilkėtą saulėgrąžos kombinezoną, kitiems jis priminė Dipsį iš „Teletabių“.

Žinoma, Cardi B gerbėjai iš reperės aprangos juokėsi neturėdami piktų kėslų. Juk bet koks drąsesnis įvaizdis tuoj pat tampa sensacija internete ir yra apkalbamas, lyginamas, kartais ir pakritikuojamas.

Pasak Pagesix.com, Paryžiuje Cardi B su sutuoktiniu Offset (29) vieši ne be reikalo. Garsi pora pakviesta į Paryžiaus mados savaitės renginius.

Mados sostinėje reperė lankėsi ir pernai, ir taip pat išsiskyrė ryškia apranga. Į „Thierry Mugler, Couturissime“ parodą ji atvyko pasidabinusi raudonomis plunksnomis – įvaizdžiu iš 1995 m. aukštosios mados kolekcijos.

Vida Press nuotr./Cardi B
Vida Press nuotr./Cardi B

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius