Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Celine Dion tapo savo gerbėjų sužadėtuvių liudininke: jos reakcija – nepakartojama

Dainininkė Celine Dion (48 m.) per susitikimą su gerbėjais prieš Las Vegase vykusį jos koncertą netikėtai tapo piršlybų liudininke – į koncertą savo merginą atsivedęs vaikinas stebint atlikėjai priklaupė ant kelio ir pasipiršo.
Celine Dion tapo savo gerbėjų sužadėtuvių liudininke
Celine Dion tapo savo gerbėjų sužadėtuvių liudininke / „Instagram“ („WeddingWire“) nuotr.

Viena didžiausių Celine Dion gerbėjų Austin McMillan (24 m.) su mylimuoju Nicku Janevski (24 m.) į dainininkės koncertą ėjo vasario 4-osios vakarą.

Kadangi Nickas yra buvęs Celine Dion vadybininko asmeninis treneris, jam pavyko suorganizuoti trumpą susitikimą su atlikėja prieš jos koncertą.

Ir tas kelias minutes, kurias turėjo su Celine Dion, Nickas nusprendė kaip reikiant išnaudoti – prieš jiems visiems sustojant papozuoti bendrai nuotraukai, vaikinas priklaupė ant kelio ir pasipiršo savo draugei. O visa tai mačiusios Celine Dion reakcija bei nuostaba buvo ne ką prastesnė nei merginos, kuriai peršasi!

„Tikiuosi jūs turėsite ilgą ir laimingą santuoką, kokia buvo manoji“, – po sužadėtuvių jaunuolius pasveikino dainininkė, 2016-ųjų sausį po vyro Rene Angelilio mirties tapusi našle.

Kaip vėliau portalui „BuzzFeed“ sakė būsimoji nuotaka, ji neturėjo nė menkiausio įtarimo, kad Nickas jai pasipirš, o apie sužadėtuves informuota nebuvo ir Celine Dion.

„Aš net nepasakiau „taip“... Kokias dvi minutes buvau visiškam šoke, – sužadėtuves prisiminė mergina. – Aš tiesiog pažiūrėjau į Celine Dion, tada mes abi pažiūrėjome į jį... ir aš tiesiog pabučiavau jį.“

„WeddingWire“ darytos nuotraukos, kuriose užfiksuotos įsimylėjėlių sužadėtuvės ir Celine Dion reakcija, netrukus pasirodė internete ir apskriejo pasaulio žiniasklaidą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius