TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Ch.Rockas – ne pirmasis, kuriam trenkia W.Smithas: yra užvožęs ir kitam komikui

Per neseniai įvykusius „Oskarų“ apdovanojimus, geriausio aktoriaus statulėlę gavęs Willas Smithas tiesioginio eterio metu ranka trenkė per veidą renginio vedėjui Chrisui Rockui. Tačiau, pasirodo, tai ne pirmas kartas, kai W.Smithas taip pasielgia – prieš dešimtmetį jis užvožė vyrui ant raudonojo kilimo, kai buvo pristatomas filmas „Vyrai juodais drabužiais 3“.
Willas Smithas ir Vitalii Sediukas
Willas Smithas ir Vitalijus Sediukas / Vida Press ir Scanpix nuotr.

„Oskarų“ ceremonija dažniausiai būna elegantiškas ir rafinuotas renginys, kuriame žiba ryškiausios metų kino žvaigždės ir įspūdingi jų apdarai. Vis tik šiemet Los Andžele vykusią ceremoniją paženklino netikėtas incidentas, kurio metu „Oskaro“ laureatas Willas Smithas vožtelėjo apie jo žmoną pajuokavusiam komikui Chrisui Rockui.

Vis dėlto W.Smithas ir anksčiau yra panaudojęs savo jėgą. 2012 m. Maskvoje filmuotame vaizdo įraše matyti, kaip duodamas interviu apie savo filmą Willas trenkė į veidą ukrainiečių komikui Vitalijui Sediukui, apsimetusiu žurnalistu, rašo NYpost.com.

V.Seduikas dėl savo konfliktų su garsenybėmis yra turėjęs reikalų ir su teisėsauga. Tąkart jis keistai ištiesė ranką ir pabučiavo W.Smithą į abu skruostus, teigdamas, jog tai tradicinis ukrainiečių pasisveikinimas. Iš karto po to, W.Smithas atstūmė V.Sediuką ir paklausė: „Kas su tavimi negerai, žmogau?“

Po šių žodžių aktorius trenkė komikui.

VIDEO: Will Smith Slaps Kissing Reporter - RAW VIDEO

Netrukus po to W.Smithas juokavo dėl smūgio, teigdamas: „Jis bandė pabučiuoti mane į lūpas... Jam pasisekė, kad aš jo nesučiupau stipriau. O, aš tai pasakiau į kamerą – žinote, viskas gerai.“

Tuo metu W.Smitho smūgis sulaukė kolegų žvaigždžių pritarimo. Vėliau aktorius davė interviu „Tidal“ tinklalaidėje „Rap Radar“ ir teigė, kad iš karto po šio incidento su juo susisiekė Jay-Z.

„Aš grįžau ir supykau, kad kažkas galvoja, jog dėl to, kad esi garsus, jie gali daryti su tavimi, ką nori“, – sakė W.Smithas tinklalaidėje. – Taigi, buvau savo kambaryje ir gavau 10 skambučių iš Jay-Z.“

Willas pasakojo, kad perskambino Jay-Z ir šis pasakė: „Ką tik pamačiau vaizdo įrašą, kuriame tu trenkei tam vyrukui Rusijoje. Noriu, kad žinotum, jog niekada nesukursi geresnio pramoginio kūrinio. Tai juokingiausias dalykas, kokį esu matęs.

Mes su Bey šiandien vakare rengiame pasirodymą, bet galvojame jį atšaukti ir tiesiog pasilikti namie bei žiūrėti, kaip tu pliaukštelėjai tam vyrukui.“

Užsienio žiniasklaida rašo, kad pats V.Sediukas – ne angelas. 2013 m. „Grammy“ apdovanojimų metu jis iškrėtė pokštą ant scenos, kai Adele atsiėmė apdovanojimą. Vyras griebė ir Bradley Cooperiui už kojų, o 2014 m. Santa Barbaros tarptautiniame kino festivalyje puolė prie Leonardo DiCaprio ir bandė įkišti savo veidą aktoriui į kirkšnį, bet jį išvedė apsauga.

2014 m. Niujorko mados savaitės metu vykusiame Prabal Gurung podiumo šou V.Sediukas buvo suimtas už įsibrovimą į teritoriją, o po kelių mėnesių Kanų kino festivalyje palindo po Americos Ferreros suknele ir aktorę suglumino.

Tais pačiais metais Bradas Pittas gavo leidimą uždrausti V.Sediukui su juo bendrauti. Tai įvyko po to, kai aktorius, kaip įtariama, patyrė komiko smūgį per Angelinos Jolie filmo „Piktadarės istorija“ premjerą.

Tačiau V.Sediukas vis dar negali pamiršti nuoskaudų ir yra įsitikinęs, kad W.Smithas su juo žiauriai pasielgė. Dabar jis tvirtino, jog aktorius neturėjo smogti ir Chrisui Rockui.

„Jis yra žiauraus būdo, bet esu tikras, kad supranta, ką daro. Problema buvo ta, kaip jis tai padarė. Esu tikras, kad jis galėjo rasti klasiškesnį būdą. Be to, nepamirškite, kad jis yra A lygio atstovas, o būti A lygio atstovu Holivude reiškia, kad jums gali pavykti išvengti daugybės dalykų. A lygio žvaigždėms viskas gali praeiti be bausmės“, – apie W.Smithą laikraščiui „UK Sun“ kalbėjo V.Sediukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius