Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Charlize Theron siekia pakartoti Ellen DeGeneres rekordą: pasidalijo tradicine „Oskarų“ asmenuke

Ar pamenate vieną įsimintiniausių 2014 metų „Oskarų“ akimirkų – ceremonijos vedėjos Ellen DeGeneres asmenukę su ryškiausiomis Holivudo žvaigždėmis? Tviteryje paviešinta fotografija tapo tikra interneto sensacija. Tą patį šiemet pakartoti nusprendė ir aktorė Charlize Theron. Ar jai pavyko?
Ellen DeGeneres ir Charlize Theron asmenukės „Oskaruose“
Ellen DeGeneres ir Charlize Theron asmenukės „Oskaruose“ / „Twitter“ ir „Instagram“ nuotr.

86-uose „Oskarų“ apdovanojimuose 2014 metais E.DeGeneres įsiamžino kartu su aktoriais Bradley Cooperiu, Jennifer Lawrence, Jaredu Leto, Meryl Streep, Julia Roberts, Bradu Pittu, Angelina Jolie ir Lupita Nyongo ir kitais.

„Twitter“ nuotr./Ellen DeGeneres su Meryl Streep, Bradu Pittu, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Bradley Cooperiu, Jaredu Leto, Channingu Tatumu, Lupita Nyong'o ir Kevinu Spacey
„Twitter“ nuotr./Ellen DeGeneres su Meryl Streep, Bradu Pittu, Angelina Jolie, Jennifer Lawrence, Bradley Cooperiu, Jaredu Leto, Channingu Tatumu, Lupita Nyong'o ir Kevinu Spacey

Po šešerių metų ikonišką akimirką tik jau su kitomis žvaigždėmis atkartoti bandė ir „Oskarui“ nominuota aktorė Ch.Theron. Ji nusifotografavo su į ceremoniją drauge atvykusia mama Gerda Jacob Aletta Martiz, Tomu Hanksu ir jo žmona Rita Wilson, Salma Hayek, Regina King ir Rami Maleku.

Nuotraukos fone taip pat matosi geriausio režisieriaus kategorijoje nominuotas Quentinas Tarantino. (Daugiau apie 92-ąją „Oskarų“ ceremoniją galite paskaityti ČIA.)

„Gera kompanija #Oscars2020“, – po fotografija, surinkusia daugiau nei 600 tūkst. „patinka“, rašė aktorė.

„Instagram“ nuotr. /Charlize Theron asmenukė „Oskaruose“
„Instagram“ nuotr. /Charlize Theron asmenukė „Oskaruose“

Atrodo, kad iki rekordo, kurį pasiekė E.DeGeneres asmenukė (ji tapo daugiausiai kartų pasidalyta nuotrauka tviteryje), Ch.Theron dar toli. Tačiau „patinka“ paspaudimų skaičius vis didėja, tad nuvertinti aktorės nuotraukos per anksti nereikėtų.

Net jei ji ir netaps rekordine, džiugu, kad žvaigždė tęsia šią E.DeGeneres prieš kelis metus pradėtą tradiciją. Galbūt kitąmet asmenukių iš ceremonijos pamatysime dar daugiau?

Į 92-ąją kasmetinę „Oskarų“ ceremoniją Ch.Theron atvyko pasipuošusi įspūdinga „Dior“ suknele. 44-erių filmo „Skandalas“ žvaigždė raudonu kilimu žengė kartu su savo mama. Tiesa, Ch.Theron – ne vienintelė šventės dalyvė, kuri į ceremoniją atvyko lydima brangiausio jai žmogaus.

Su mamomis „Oskarų“ dalybas stebėjo geriausios antraplanės aktorės apdovanojimą gavusi Laura Dern, Keanu Reevesas, Leonardo DiCaprio, Saoirse Ronan, Janelle Monae, Florence Pugh, Beanie Feldstein.

Daugiau žvaigždžių ir mamų duetų „Oskaruose“ – 15min nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius