Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

D.Trumpo filmuotis „Vienas namuose 2“ niekas nekvietė, bet atsidurti jame rado kitą, įžūlų būdą

Nedidelis Donaldo Trumpo vaidmuo filme „Vienas namuose 2: pasiklydęs Niujorke“ režisieriaus Chriso Columbuso nebuvo planuotas. Kino industrijos veteranas atskleidė, kad kalėdinėje visai šeimai skirtoje juostoje tada dar tik verslininkas D.Trumpas atsidūrė panaudojęs šantažą.
Donaldas Trumpas filme „Vienas namuose 2: pasiklydęs Niujorke“
Donaldas Trumpas filme „Vienas namuose 2: pasiklydęs Niujorke“ / Stop kadras / Youtube.com

„Insider“ Ch.Columbusas papasakojo norėjęs, kad viena Kalėdų hito tęsinio scena būtų nufilmuota „The Plaza“ viešbutyje, tuo metu priklausiusiame D.Trumpui.

„Trumpas sutiko. Mes sumokėjome mokestį, bet jis taip pat pasakė, kad „vienintelis būdas jums naudotis „Plaza“, jei aš atsidursiu filme“, – atskleidė režisierius.

Ch.Columbusas su komanda sutiko su D.Trumpo reikalavimais, galvojo, kad sceną iš galutinio varianto iškirps, tačiau per pirmąją bandomąją tęsinio peržiūrą įvyko keistas dalykas.

„Trumpui pasirodžius ekrane žmonės džiaugėsi. Taigi pasakiau savo montuotojui „palik jį filme. Tai žiūrovams skirta akimirka“, – sakė jis, dar kartą pabrėždamas, kad vaidmenį juostoje dabartinis JAV prezidentas gavo įžūliu būdu.

Filmo „Vienas namuose 2: pasiklydęs Niujorke“ siužetą jūs tikriausiai žinote. Atsiskyręs nuo šeimos Kevinas, kurį vaidina Macaulay Culkinas, Niujorke atsiduria vienas. Galiausiai jis atvyksta į „The Plaza“ viešbutį, kuriame D.Trumpo pasiteirauja kelio link registratūros.

VIDEO: Home Alone 2 Donald Trump

Kaip rašo „People“, D.Trumpas nedidelius vaidmenis atliko ir kituose filmuose – „Zūlanderis“, „Mažieji nenaudėliai“, „Kompanionas“ ir kt.

Prieš apsigyvendamas Baltuosiuose rūmuose JAV prezidentas nusifilmavo ir Martino Bresto režisuotame „Moters kvape“, tačiau scena su juo iš galutinio filmo varianto buvo iškirpta. Taip neva darydavo daug su juo bendradarbiavusių kino studijų.

Tai patvirtino ir „Moters kvape“ vaidinęs Mattas Damonas. „The Hollywood Reporter“ anksčiau jis yra sakęs, jog ne tik režisierius, bet ir kiti komandos nariai būdavo įtraukiami į valandą ar daugiau iššvaistantį procesą kuriant beprasmišką sceną su D.Trumpu.

„Įeina Donaldas Trumpas ir Alas Pacino ištaria „Sveiki, pone Trumpai“ – turėjai kreiptis į jį vardu – o po to jis išeina, – pasakojo M.Damonas. – Kad gautum leidimą, švaistai laiką, o po to tą sceną iškerpi. Tačiau „Vienas namuose 2“, pasirodo, ją paliko.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Filmą „Vienas namuose“ esate matę kelis kartus? Šių klaidų tikriausiai nepastebėjote

„Vienas namuose“ paslaptys: keiksmažodžius pakeitė išgalvota kalba, o garsiausia scena – improvizuota

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius