-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Danielis Radcliffe'as atskleidė, kuriam „Marvel“ herojui „natūraliai tiktų“

Aktorius Danielis Radcliffe'as gali pasigirti nepaprastai sėkminga karjera kino pasaulyje, pradedant nuo aštuonių filmų pagrindiniame Hario Poterio vaidmenyje. Nenuostabu, kad jo gerbėjai tikisi, kad aktorius imsis kitos ilgametės franšizės, pageidautina „Marvel“ kino visatoje.
Danielis Radcliffe'as
Danielis Radcliffe'as / Du Kine nuotr.

D.Radcliffe'as neseniai atskleidė, kuriam „Marvel“ superherojui jis „natūraliai tiktų“, nepaisant sklandančių gandų apie Hugh Jackmano pakeitimą Ernio (Logano) vaidmenyje, rašoma „Du Kine“ pranešime spaudai.

„Marvel“ kino visatos gerbėjai ilgus metus tikėjosi pamatyti Danielį Radcliffe'ą Ernio vaidmenyje, iš dalies todėl, kad Harį Poterį vaidinęs aktorius yra žemo ūgio, kaip ir originalus komiksų personažas. Tačiau paaiškėjo, kad Danielis Radcliffe'as iš tikrųjų mano, kad jis labiau tiktų vaidinti Žmogų-vorą.

„Kaip ir viskas ką darau, jei tai būtų šaunu ir kažkas, kas man labai patiktų, aš tikrai imčiausi vaidmens. To, kuriam aš natūraliai tikčiau, kurį jau suvaidino trys labai puikūs aktoriai. Tomas Hollandas yra neįtikėtinas ir niekas niekada negalėtų dabar jo pakeisti, todėl aš tai praleisiu“, – gandus apie galimybę šiuo metu suvaidinti Žmogų-vorą paneigė aktorius Danielis Radcliffe'as.

Iš viso „Marvel“ superherojų panteono Danielis Radcliffe'as visada manė, kad jis būtų solidus Piteris Parkeris. Deja, šiuo metu tai neįmanoma, nes Tomas Hollandas yra dabartinė, jau trečioji „Marvel“ kino visatos superherojaus versija.

Žmogus-voras yra vienas populiariausių visų laikų superherojų, todėl jis pasirodė jau trijose skirtingose filmų franšizėse (iki šiol). Kadangi dabartinėje „Marvel“ kino visatoje atsivėrė paslapties ir beprotybės kupinos multivisatos durys, netrukus kinuose pasirodysiančiame filme „Daktaras Streindžas beprotybės multivisatoje“ (angl. „Doctor Strange in the Multiverse of Madness“) aktorius Danielis Radcliffe'as galėtų pasirodyti bent epizodiškai.

Kino žiūrovai taipogi laukia kada prie „Marvel“ superherojų prisijungs Iksmenai arba paaiškės naujasis aktorius vaidinsiantis mutantą Ernį, tačiau „20th Century Fox“ įsigijusi kino studija „Disney“ šios informacijos neatskleidžia.

Žinoma tik tai, kad aktorius Danielis Radcliffe'as jau labai greitai pasirodys romantinėje komedijoje „Prarastas miestas“ (angl. „The Lost City“), kinuose nuo balandžio 8 d.

Filmo „Prarastas miestas“ anonsas:

VIDEO: PRARASTAS MIESTAS | Kinuose nuo kovo 25 d. | Oficialus anonsas [HD] | 2022

Filmo „Daktaras Streindžas beprotybės multivisatoje“ anonsas:

VIDEO: DAKTARAS STREINDŽAS BEPROTYBĖS MULTIVISATOJE | Kinuose nuo gegužės 6 d. | Oficialus anonsas [HD]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius