TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Davido Guettos paramos koncerte – rekordiniai skaičiai: nukentėjusiems skirs beveik milijoną dolerių

700 tūkst. dolerių – tiek pinigų savaitgalį Majamyje vykusio labdaringo koncerto metu surinko prancūzų didžėjus Davidas Guetta. Visus juos atlikėjas skirs ne pelno siekiančioms organizacijoms, kovojančioms su koronavirusu.
Davido Guettos paramos koncerto akimirka
Davido Guettos paramos koncerto akimirka / „Warner Music“ nuotr.

Majamio centre, šalia Biskeino įlankos vykusiame koncertą iš savo namų balkonų stebėjo apie 8 tūkst. žiūrovų, o internetu – daugiau kaip 12 milijonų žmonių iš viso pasaulio. Koncerto transliacija vyko penkiuose skirtinguose socialiniuose tinkluose – vien „Facebook“ transliaciją žiūrėjo 8,5 mln. žiūrovų.

„Aš vis dar negaliu pamiršti to, kas įvyko. Ačiū visiems, kurie įsijungė ir tiems, kurie aukojo. Nors šis laikmetis gana keistokas, tačiau mums to reikėjo – dar kartą įrodėme, kad muzika jungia mus visus. O svarbiausia, kad koncerto metu galėjome aukoti pinigus tiems, kuriems jų šiuo metu reikia labiausiai“, – po koncerto kalbėjo D.Guetta.

Koncerto akimirkos – vaizdo įraše:

VIDEO: David Guetta / United at Home - Fundraising Live from Miami #UnitedatHome #StayHome #WithMe

Kai kuriems didžėjaus gerbėjams itin pasisekė – jie dalyvavo specialioje „Zoom“ vaizdo konferencijoje, kurios metu galėjo ne tik pabendrauti su D. Guetta, bet ir išvysti legendinius prancūzų didžėjus Bob Sinclar, Martin Solveig, Cut Killer, popmuzikos žvaigždę Anitta, futbolo žaidėjus Ludovic Giuly, Olivier Giroud, Robert Pires ir kitus.

Sekmadienio naktį Lietuvos laiku vykusiame koncerte paaukota daugiau kaip 600 tūkstančių dolerių, šiuo metu sąskaitoje jau yra daugiau kaip 700 tūkst. dolerių. Aukoti ir toliau galima oficialioje Davido Guettos svetainėje.

Atlikėjas surinktas lėšas skirs keturioms ne pelno siekiančioms organizacijoms: „Feeding South Florida“,„Feeding America“, „French Fondation Hôpitaux de Paris“ ir Pasaulio sveikatos organizacijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius