TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Davido Schwimmerio antrininkas vėl įkliuvo: interneto sensacija praleis 9 mėnesius kalėjime

Ketvirtadienį Didžiosios Britanijos teismas pranešė, kad už vagystes ir sukčiavimus Davido Schwimmerio (52) antrininkas Abdulah Husseini (36) kalėjime turės praleisti 9 mėnesius. Vyras tapo interneto sensacija po to, kai praėjusių metų spalį Blakpulo miesto policija išplatino jo nuotrauką su prašymu atpažinti vagį. Antrininkas nuotraukoje buvo neįtikėtinai panašus į serialo „Draugai“ žvaigždę, o vėliau ir pats aktorius juokaudamas atkartojo šį incidentą.
Davidas Schwimmeris ir jo antrininkas Abdulah Husseini
Davidas Schwimmeris ir jo antrininkas Abdulah Husseini / Socialinių tinklų nuotr.

Nors prieš metus nuotraukoje vaizduojamas vyras buvo rastas, tačiau aktoriaus antrininkas neprisipažino vogęs Blakpulo miesto restorane, kuriame buvo kaltinamas dėl piniginės vagystės. Vyras taip pat neigė penkis sukčiavimo atvejus ir jam mestus įtarimus dėl naudojimosi pavogta kortele 17 kartų.

Visgi šiuo metu aktorių primenantis vyras prisižaidė, kai ketvirtadienį Didžiosios Britanijos teismas vyrą pripažino kaltu dėl vagysčių ir sukčiavimų. A.Husseini dėl nusikaltimų turės praleisti devynis mėnesius kalėjime.

Socialinių tinklų nuotr./Davido Schwimmerio antrininkas
Socialinių tinklų nuotr./Davido Schwimmerio antrininkas

Praeitais metais visas šurmulys internete kilo po to, kai Blakpulo miesto Anglijoje policija savo „Facebook“ paskyroje išplatino įtariamojo nuotrauką. Policija pranešime rašė apie žmogų, kuris apiplėšė Blakpulo restoraną rugsėjo 20-ąją.

Įraše prašoma kreiptis elektroniniu paštu, jei kas nors žino, koks asmuo yra nuotraukoje. Vis dėlto interneto vartotojai pasinaudojo proga ir pradėjo juokauti, kad tai – serialo „Draugai“ veikėjas Rossas Gelleris.

Netrukus į internautų komentarus sureagavo ir pats aktorius. Nors kultinio serialo žvaigždė neįtikėtinai panašus į nuotraukoje pavaizduotą vagį, socialiniuose tinkluose patikino, kad joje – tikrai ne jis.

Davidas Schwimmeris savo „Twitter“ paskyroje išplatino komišką vaizdo įrašą, kuriame atkartoja labai panašią sceną, kurią paskelbė policija. Aktorius nusifilmavo parduotuvėje Niujorke nešantis dėžę alaus skardinių.

„Pareigūnai, prisiekiu, tai ne aš. Kaip matote, aš buvau Niujorke. Sunkiai dirbančiai Blakpulo policijai linkiu sėkmės su šiuo tyrimu“, – prie vaizdo įrašo rašė Davidas Schwimmeris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius