Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl ko slapčia rauda mažoji Kylie Minogue?

Statistikos duomenimis, kas trečiai 2008-aisiais Didžiojoje Britanijoje gimusiai mergaitei tėvai davė retą australišką Kylie vardą. Ar dar reikia įrodymų, kad ši dainininkė iš tiesų yra populiari? Tačiau ir gražiai, talentingai, turtingai moteriai yra dėl ko raudoti...
Kylie Minogue
Kylie Minogue / AOP nuotr.
Temos: 2 Rauda Kylie Minogue

Vardas, pavardė: Kylie Ann Minogue.
Gimimo data, vieta: 1968 05 28, Melburnas, Australija. 42 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas – buhalteris, motina – buvusi balerina, o dabar – asmeninė dukters padėjėja; sesuo Dannii (38) – popdainininkė, brolis Brendanas (40) – kino operatorius.

Scanpix nuotr./Kylie Minogue reklamų nuotraukose atrodo kerinčiai.
Scanpix nuotr./Kylie Minogue reklamų nuotraukose atrodo kerinčiai.

Amžinai jauna tik nuotraukose

Įžengusi į penktąją dešimtį Kylie atrodo lyg dvidešimtmetė. „Suprantu, kad mažas šuo (dainininkės ūgis – vos 153 cm) visada atrodo lyg jaunas šuniukas. Turbūt esu ta moteris, kurios amžių sunku nusakyti. Prieš kelerius metus prie įėjimo į vieną iš Los Andželo naktinių klubų apsaugininkas manęs nepažino ir nenorėjo įleisti į vidų, nes pagalvojo, jog dar neturiu 21–erių. Tąsyk su draugais prisijuokėme iki ašarų. Tas vaikinas paskui visą vakarą manęs atsiprašinėjo“, – neseniai kvatodamasi pasakojo dainininkė.

Kylie mano, kad reklamų nuotraukose ji daug gražesnė nei gyvenime. „Norėčiau atrodyti taip, kaip tose nuotraukose, kurios spausdinamos žurnaluose. Deja, niekada taip nebus. Žurnalų spindesys tėra iliuzija. Taip atrodau tik dėl to, kad egzistuoja profesionalus makiažas, tinkamas rakursas, apšvietimas ir photoshopas. Mes puikiai suprantame, jog visos tos nuotraukos blizgančių žurnalų viršeliuose – netikros. Esmė ta, kad vartotojas nenori matyti trūkumų, nenori žvelgti į realybę“, – įsitikinusi dainininkė.
K. Minogue yra kategoriškai nusistačiusi prieš botokso injekcijas ir tvirtina niekuomet nesidariusi plastinių operacijų.

AOP nuotr./Kylie Minogue su draugu manekenu Andresu Velencoso
AOP nuotr./Kylie Minogue su draugu manekenu Andresu Velencoso

10 metų jaunesnis gražuolis – lygiavertis partneris

Manoma, kad šios moters neblėstančios jaunystės paslaptis slypi puikiuose genuose ir meilėje ispanų manekenui Andresui Velencoso (32), su kuriuo australė draugauja beveik porą metų. Sklinda kalbų, jog pora ketina susituokti.

„Niekada negalvoju apie mūsų amžiaus skirtumą. Jo nepajuntu iki tos akimirkos, kol Andreso paklausiu: „Ar pameni tą dainą, kuri buvo populiari 1993-iųjų vasarą?“ O jis man atsako: „Ne.“ Tada pagalvoju: „Ar dėl to nežino, kad jis – ispanas, ar dėl to, kad 1993-iaisiais jam buvo tik 15 metų?“ Andresas – rimčiausias iš visų mano vaikinų. Tai aš esu vietoje nenustygstanti nenuorama. Puiku, kai šalia yra patikimas ir santūrus žmogus“, – sako Kylie.

Porelė dažnai eina į futbolo rungtynes. Maža to, Andresas stengiasi mylimąją išmokyti žaisti golfą. „Aš gerbiu golfą, tačiau Andresas taip gerai ir aistringai žaidžia, kad žaidimo pabaigoje aš būnu ne lygiavertė partnerė, o ta, kuri paduoda kamuoliukus ir lazdas. Neturiu tiek jėgų, kad toli sugebėčiau nusviesti kamuoliuką... Jo kamuoliukas nuskrieja 400 jardų (apie 366 metrų)! Tačiau aš sugebu padaryti špagatą! Taigi – mes lygiaverčiai“, – šypsosi pasaulinio garso atlikėja.

AOP nuotr./Kylie Minogue realybėje
AOP nuotr./Kylie Minogue realybėje

Ji niekada netaps motina?

Dainininkė džiaugiasi, kad Andresas puikiai sutaria su sesers Dannii vyru modeliu Krisu Smithu (32). Šeima Kylie be galo svarbi. Ji itin artimai bendrauja su tėvais, broliu, seserimi Dannii ir šią vasarą gimusiu jos sūnumi Ethanu.

 „Po Ethano gimimo mūsų su Dannii santykiai „perėjo“ į kitą lygį. Aš dievinu savo sūnėną! Įdomu, kokia meilė užplūsta moterį, kai atsiranda vaikas? Kokio stiprumo šis jausmas? Jei negalėsiu turėti savo mažylių, bent jau galėsiu savo meilę skirti sesers vaikui. Juk tarp mūsų DNR yra šis tas bendra!“ – liūdnai šypteli K. Minogue, tik neseniai prisipažinusi esanti nevaisinga.

2005 m. pavasarį Kylie medikai diagnozavo krūties vėžį. Gydytojai visais būdais stengėsi sustabdyti piktybinio auglio plitimą. Vaistai ir chemoterapija paveikė ne tik auglį, bet ir kitus dainininkės organus. K. Minogue ligi šiol jaučia šalutinį gydymo poveikį.

„Visada troškau turėti keturis mažylius: dvi mergytes ir du berniukus. Kiekvienąkart sulaikiusi kvapą stebiu savo drauges, besirūpinančias kūdikiais. Visuomet mielai išklausau jų kalbas apie atžalų ligas, problemas, mažytes vaikų pergales ir pan. Nors paprastai mane sunku užčiaupti, tokiais atvejais aš dažniausiai tyliu, paskui grįžtu namo ir verkiu... Nes aš irgi to noriu! Trokštu išgirsti žodelį „mama“, noriu pamatyti, kaip mano mažylis stojasi ir žengia pirmąjį žingsnį, kaip namo grįžta gavęs pirmuosius gerus pažymius“, – atvirai kalbėjo Kylie.

„Trokštu išgirsti žodelį „mama“, noriu pamatyti, kaip mano mažylis stojasi ir žengia pirmąjį žingsnį, kaip namo grįžta gavęs pirmuosius gerus pažymius.“

Įdomūs faktai:

• Nuo Kylie karjeros pradžios ją dievino gėjai, lesbietės. Ir šiandien ji yra vienas iš svarbiausių homoseksualų judėjimo simbolių.
• Natūrali dainininkės plaukų spalva – raudona.
• K. Minogue ūgis – 153 centimetrai, svoris – 49 kilogramai. Kylie mano, kad jei ne jos žemas ūgis, ji galėjo tapti garsia manekene.
• Australė dievina ant grotelių keptas daržoves, mėtų arbatą, filmą „Pamotė“ (1998) su Julia Roberts, aktorių Alainą Deloną ir baltą spalvą.
• Svarbiausiais Australijos simboliais laikomi kengūra, koala ir Kylie. Uodeguotą šoklį, didžiaausį meškutį ir miniatiūrinę dainininkę iš pirmo žvilgsnio atpažįsta bet kuriame pasaulio krašte.
• Atlikėjos banko sąskaitoje – daugiau nei 25 mln. svarų sterlingų (apie 103 mln. litų).
• Dainininkė nuolat įtraukiama į seksualiausių pasaulio moterų sąrašus, o jos užpakaliukas pripažintas nacionaline Australijos vertybe.
• Kylie nuolat supa apsaugininkai, mat per visą karjerą į atlikėją ne kartą pasikėsinta: jai buvo atsiųstas vokas su juodligės sporomis, triskart jos automobilyje rasti sprogmenys. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius