Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Donaldas Trumpas Baltuosiuose rūmuose susitiko su Kim Kardashian 

Likus porai savaičių iki istorinio susitikimo su Šiaurės Korėjos lyderiu, JAV prezidentas Donaldas Trumpas trečiadienį Baltuosiuose rūmuose susitiko su kitu garsiu asmeniu Kim – realybės televizijos žvaigžde Kardashian, su kuria aptarė kalėjimų reformą ir nuosprendžių priėmimą.
Kim Kardashian ir Donaldas Trumpas
Kim Kardashian ir Donaldas Trumpas / „Twitter“ nuotr.

Žvaigždė į Baltuosius rūmus atvyko vilkėdama juodą kostiumėlį ir avėdama geltonus aukštakulnius, pranešė naujienų agentūros AFP fotografas.

Kim Kardashian turėjo susitikti su prezidento padėjėju ir žentu Jaredu Kushneriu, kuris vadovauja Baltųjų rūmų pastangoms vykdyti teisingumo reformą.

Tačiau galiausiai ji susitiko su kitu televizijos veidu – prezidentu Donaldu Trumpu, kuris anksčiau garsėjo savo realybės šou „Mokinys“ („The Apprentice“).

„Puikus šiandienos susitikimas su @KimKardashian, kalbėjome apie kalėjimų reformą ir nuosprendžių priėmimą“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė prezidentas ir pridėjo susitikimo nuotrauką iš Ovaliojo kabineto, kurioje prezidentas plačiai šypsosi.

37 metų Kim Kardashian garsėja televiziniu gyvenimu, bet taip pat aktyviai ragino paleisti 62 metų Alice Marie Johnson, kuri už nesmurtinį, su narkotikais susijusį nusikaltimą kalėjime sėdi daugiau kaip du dešimtmečius.

Griežtų baudžiamojo teisingumo įstatymų peržiūra buvo ankstesnio prezidento Baracko Obamos administracijos prioritetas, bet jam nepavyko užsitikrinti Kongreso paramos ir tai išprovokavo virtinę prezidento malonės suteikimų.

Donaldas Trumpas kol kas laikėsi griežtesnės pozicijos ir kalbant apie baudžiamąjį teisingumą propagavo požiūrį „užrakinkit juos ir išmeskit raktą“.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian atvyksta į Baltuosius rūmus
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kim Kardashian atvyksta į Baltuosius rūmus

Per pirmuosius pusantrų prezidentavimo metų Donaldas Trumpas suteikė malonę Arizonos šerifui Joe Arpaio, jo šalininkui, kuris buvo nuteistas už teismo nurodymo nutraukti prieš imigrantus nukreiptą kelių policijos patruliavimą pažeidimus.

Donaldas Trumpas taip pat suteikė malonę buvusio viceprezidento Dicko Cheney buvusiam administracijos vadovui Lewisui Libby, nuteistam už melavimą tyrėjams, tyrusiems CŽV pareigūnės Valerie Elise Plame Wilson tapatybės nutekinimą.

Praėjusį mėnesį Kim Kardashian vyras reperis Kanye Westas nustebino tviteryje paskelbęs apie savo meilę Donaldui Trumpui ir pavadinęs jį „broliu“, su kuriuo jis esą dalijasi „drakono energija“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius