Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Dwayne'as Johnsonas didžiuojasi jo pėdomis sekančia dukra: mergina tapo profesionalia imtynininke

Aktorius Dwayne’as Johnsonas neslepia besididžiuojantis dukters Simone Alexandra Johnson sprendimu prisijungti prie WWE šeimos. Taip, buvusio imtynininko ir jo pirmosios žmonos Dany Garcia atžala seks tėvo pėdomis ir netrukus turėtų pasirodyti profesionalių imtynių ringe.
Dwayne'as Johnsonas ir Simone Alexandra Johnson
Dwayne'as Johnsonas ir Simone Alexandra Johnson / Vida Press nuotr.

Dwayne’as Johnsonas, dar vadinamas Uola, pasirodė į virtualią erdvę persikelusioje pokalbių laidoje „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ ir neslėpė džiaugsmo, kad jo 18-metė dukra nusprendė rinktis sportininkės karjerą.

„Noriu pasveikinti tavo dukrą Simone, kuri nusprendė prisijungti prie WWE“, – sakė Jimmy Fallonas.

„Ji pasirašė sutartį su WWE ir, žinai, tai mane labai stebina, – sakė tris vaikus iš viso turintis aktorius, kraipydamas galvą.

Visų pirma, didelė garbė, kad mano dukra nori sekti meno pėdomis, bet svarbiausia, sekti mano pėdomis skamba kaip klišė, ji iš tiesų nori susikurti savo kelią.“

Dwayne’as Johnsonas pridūrė, kad jo dukra Simone yra „jauniausia sutartį pasirašiusi (sportininkė – red. past.) kompanijos istorijoje“ ir imtynių judesius tobulina nuo 16 metų.

„Jai dabar 18-ka, bet būdama 16-kos ji slapta sunkiai dirbo, buvo mėtoma ringe, žinote, visi tie guzai ir nubrozdinimai – profesionalių imtynių dalis. Tačiau ji laikėsi ir aš ja labai labai didžiuojuosi“, – šypsojosi Dwayne’as Johnsonas.

Kad Simone tapo oficialia WWE šeimos nare kompanija pranešė dar vasarį. Iškart po sutarties pasirašymo mergina pradėjo intensyvias treniruotes Floridoje.

Be to, ji yra ketvirtos kartos imtynininkė WWE istorijoje. Jos tėvas Dwayne’as Johnsonas pasaulio čempionu tapo net 10 kartų, įspūdingais pasiekimais pasigirti galėjo ir jos a.a. senelis Rocky Johnsonas bei prosenelis Peteris Maivia. Abiejų jų atminimai įamžinti Šlovės alėjoje.

15min primena, kad be Simone Alexandra Johnson Holivudo aktorius augina dar dvi dukras. Su žmona Lauren Hashian, su kuria vasarą slapta susituokė Havajuose, jis susilaukė dar dviejų dukrų – Jasmine ir Tiana Gia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius