-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiūgauja „Hario Poterio“ gerbėjai: pirmagimio laukiasi viena pagrindinių filmų žvaigždžių

Fantastinių filmų apie magišką pasaulį gerbėjai džiūgauja – vienas iš daugelio „Hario Poterio“ sagos aktorių su partnere laukiasi pirmagimio. Kaip rašo Independent.co.uk, tėvais taps Ronį Vizlį įkūnijęs Rupertas Grintas ir ilgametė jo draugė Georgia Groome.
Danielis Radcliffe'as, Emma Watson, Rupertas Grintas
Danielis Radcliffe'as, Emma Watson, Rupertas Grintas / Vida Press nuotr.

Dar praeitą savaitę pora buvo pastebėta apsipirkinėjanti Londone, nors šiame mieste, kaip ir daugelyje kitų Europos šalių, įvestas karantinas. Fotografams pavyko įamžinti ir akivaizdžiai nėščią Georgią Groome.

„Rupertas Grintas ir Georgia Groome džiaugiasi galėdami pranešti, jog laukiasi kūdikio ir šiuo metu prašo privatumo“, – „People“ patvirtino poros atstovai.

Vida Press nuotr./Rupertas Grintas ir Georgia Groome
Vida Press nuotr./Rupertas Grintas ir Georgia Groome

31-erių Rupertas Grintas, filmuose apie Harį Poterį vaidinęs Ronaldą Vizlį, su 28-erių Georgia Groome, nusifilmavusia juostoje „Angus, Thongs and Perfect Snogging“, kaip skelbiama, susitikinėja nuo 2011 metų.

Nors pora – itin privati ir retai kada kalba apie savo santykius, prieš porą metų Rupertas Grintas „The Guardian“ interviu metu užsiminė norintis greitu metu tapti tėvu.

„Tiesiog plauksiu pasroviui, toliau vaidinsiu įdomius personažus ir žiūrėsiu, kas nutiks. Norėčiau vesti bei surimtėti ir neilgai trukus turėti vaikų“, – paklaustas, kaip jaučiasi sulaukęs 30-ies, atsakė aktorius.

Ruperto Grinto, šiuo metu vaidinančio „Apple TV+“ seriale „Servant“, taip pat buvo pasiteirauta, ar jis svarsto savo būsimoms atžaloms suteikti „Hario Poterio“ veikėjų įkvėptus vardus.

„Jei turėčiau sūnų, ar pavadinčiau jų Roniu? Tai neblogas vardas, bet tikriausiai ne“, – tęsė jis.

Socialiniuose tinkluose žinia apie vieną iš su „Hario Poterio“ istorijomis užaugusių žmonių herojų buvo sutikta šiltai ir su nostalgija.

„Rupertas Grintas taps tėčiu? Mūsų Rupertas Grintas? Tas, kurį stebėjome augantį? Tuojau verksiu, mano mažylis“, – tviteryje rašė vienas internautas.

„Įsivaizduoju Rupertą Grintą, savo vaikui skaitantį „Harį Poterį“ ir tai, kaip jiems pasisekė, kad jų tėtis – Ronis Vizlis“, – pridūrė kitas.

Kadras iš filmo „Haris Poteris ir paslapčių kambarys“/ scena, kai Haris ir Ronis į Hogvartsą skrenda magišku Artūro Vizlio automobiliu
Kadras iš filmo „Haris Poteris ir paslapčių kambarys“/ scena, kai Haris ir Ronis į Hogvartsą skrenda magišku Artūro Vizlio automobiliu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius