Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Musko širdis – vėl užimta: ją užkariavo B.Spears vaidinusi aktorė N.Bassett

Dar visai neseniai su savo sūnaus motina, atlikėja Grimes, kurios tikrasis vardas Claire Boucher, išsiskyręs JAV milijardierius Elonas Muskas (50) jau turi naują mylimąją. Skelbiama, kad vyras užmezgė romaną su aktore Natasha Bassett (27).
Elonas Muskas, Natasha Bassett
Elonas Muskas, Natasha Bassett / „Scanpix“ nuotr.

Elonas Muskas ir jo nauja mylimoji vasario 17 dieną buvo pastebėti kartu išlipantys iš „Tesla“ ir „SpaceX“ vadovo privataus lėktuvo Los Andžele, rašo „The Sun“.

Kaip paaiškėjo netrukus, paslaptingoji moteris – australų aktorė Natasha Bassett. „HollywoodLife“ šaltinis patvirtino, kad ji su milijardieriumi išties užmezgusi artimą ryšį.

N.Bassett – nemažai pasiekusi aktorė. Ji suvaidino rokenrolo karaliaus Elvio Presley pirmąją merginą Dixie Locke greitai dienos šviesą išvysiančiame biografiniame filme „Elvis“.

Kino srityje Natasha dirba jau daugiau nei dešimtmetį, jai teko įkūnyti ir Britney Spears 2017 m. pasirodžiusiame „Lifetime“ filme „Britney Ever After“, kuris pasakoja apie dainininkės gyvenimą.

15min primena, kad E.Muskas su dainininke Grimes išsiskyrė 2021 metų rugsėjį po daugiau nei trejų kartu praleistų metų.

„Mes esame pusiau išsiskyrę, bet vis tiek mylime vienas kitą, dažnai matomės ir puikiai sutariame“, – „Page Six“ tada pasakojo E.Muskas.

Milijardierius pakomentavo ir galimą skyrybų priežastį: „Dažniausiai mano darbas „SpaceX“ ir „Tesla“ reikalauja, kad aš būčiau Teksase arba keliaučiau į užsienį, o jos pagrindinis darbas yra Los Andžele.“

Vida Press nuotr./Atlikėja Grimes
Vida Press nuotr./Atlikėja Grimes

Pora 2020 m. gegužės mėnesį susilaukė sūnaus X Æ A-Xii. Anot „The Sun“, jį augindami buvę mylimieji palaiko gerus santykius.

Pastebima, kad po išsiskyrimo ir Grimes, ir E.Muskas padarė pažangą savo karjerose.

Grimes pastaruosius mėnesius išleido naujos muzikos, įskaitant kūrinį „Player of Games“. Tuo metu E.Muskas buvo paskelbtas „Time“ 2021 metų žmogumi.

Tiesa, milijardieriaus įmonė „Neuralink“ pastarosiomis savaitėmis buvo kritikuojama dėl netinkamo elgesio su beždžionėmis, naudojamomis naujoms smegenų lustų technologijoms išbandyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius