Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Ellie Goulding atskleidė turėjusi gyvenimą užvaldžiusią priklausomybę nuo sporto

Dainininkė Ellie Goulding atvirai papasakojo apie „priklausomybę“ nuo sporto ir pridūrė, kad buvo laikotarpis, kai mankštos ir lankymasis sporto klube jai buvo tapę svarbesniais nei muzikos kūrimas, rašo „Evening Standard“.
Ellie Goulding
Ellie Goulding / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Ellie Goulding

33-ejų atlikėja bulvariniam britų leidiniui „The Sun“ papasakojo, kad kai ji išvykdavo į koncertines gastroles, sportuodavo kiekvieną dieną tam, kad „atitaisytų“ neigiamus kelionių padarinius. Vėliau mankšta ji užsiimdavo net tada, kai turėdavo rašyti naujas dainas ir kurti muziką.

„Nelaikau savęs žmogumi, linkusiu į priklausomybes, bet jaučiau, kad kadaise buvau priklausoma nuo sporto ir tai nebuvo labai linksma, – pasakojo Ellie Goulding. – Man atrodė, kad mankštintis turiu kiekvieną dieną. Jaučiausi taip, lyg nuo sporto priklausė mano išlikimas – aš turėjau būti itin atletiška, labai sveika ir stengiausi juo kompensuoti gėrimus gastrolėse ir galbūt netinkamą mitybą.

Kai sportuoji, išsiskiria daug endorfinų. Užvaldo toks geras jausmas, kad norisi, jog jis niekada nesibaigtų. Tačiau kai pradėjau praleidinėti susitikimus studijoje ir kūrybos sesijas, kad galėčiau nueiti į sporto klubą, tada supratau, kad visa tai nėra verta.“

Vida Press nuotr./Ellie Goulding
Vida Press nuotr./Ellie Goulding

Pernai už prekiautojo menu Casparo Joplingo ištekėjusi dainininkė sakė, kad dabar ji yra susidomėjusi „biohakingu“. Šiuo „ekstremaliu“ žodžiu atlikėja apibūdina „bandymą tapti sveikiausia savo versija, kokia tik įmanoma“.

Ellie Goulding tam įkvėpė sutuoktinis, buvęs irkluotojas, 2010-ųjų jaunimo olimpinėse žaidynėse atstovavęs Didžiajai Britanijai.

15min primena, kad Ellie Goulding ir Casparas Joplingas susituokė pernai rugpjūčio pabaigoje gotikinėje Jorko miesto katedroje.

Nuotaka su ją prie altoriaus vėliau lydėjusiu tėvu atvyko mėlynos spalvos retro „Volkswagen“ autobusiuku. Ellie Goulding vilkėjo tradicinę baltą suknelę, o jos veidą dengė vestuvinis šydas ir ilgas nuometas.

Vos tik iš automobilio išlipusią nuotaką pasitiko gausus būrys jos gerbėjų. Visi jie garsiai plojo ir skandavo atlikėjos vardą. Ellie atsidėkojo jiems mojuodama.

„Scanpix“ nuotr./Ellie Goulding
„Scanpix“ nuotr./Ellie Goulding

Į vestuves pasveikinti naujos šeimos atvyko būrys pasaulio įžymybių: dainininkė Katy Perry su aktoriumi Orlandu Bloomu, dainininkas Jamesas Bluntas su žmona Sofia Wellesley, aktorė Sienna Miller, britų karališkosios šeimos narės princesės Eugenie, Beatrice ir kiti.

Ellie Goulding ir Casparo Joplingo vestuvių akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius