Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Elonas Muskas pasidalijo reta šeimos nuotrauka: įsiamžino ir mylimoji, ir ūgtelėjęs sūnus

Elonas Muskas ir Grimes su savo sūnumi laiką leidžia Teksase. 49-erių „SpaceX“ įkūrėjas ir „Tesla“ vadovas socialiniame tinkle pasidalijo jaukia šeimos fotografija iš taip vadinamos Starbase – gyvenvietės Teksaso pakrantėje, kurią garsus vyras nori paversti nauju miestu, rašo People.com.
Elonas Muskas, Grimes ir jųdviejų sūnus
Elonas Muskas, Grimes ir jųdviejų sūnus / „Twitter“ ir „Scanpix“ nuotr.

Nuotraukoje įamžintas ir gegužės mėnesį pirmąjį gimtadienį švęsiantis poros sūnus X Æ A-Xii, atidžiai stebint tėvams bandantis pasiekti gėles. Nuo pat berniuko gimimo garsūs jo tėvai nuo sekėjų vaiko neslepia – išskirtinėmis nuotraukomis su juo dalijasi pakankamai dažnai.

Pastaroji ypatinga dar ir tuo, kad, kaip rašo pats Elonas Muskas, ji daryta Starbase. Pasak „Houston Chronicle“, Boca Chica Village, kur „SpaceX“ kuria ir išbando „Starship“ erdvėlaivio prototipus, jis ketina prijungti prie naujo miesto pietų Teksase ir pervadinti jį Starbase.

Dar gruodį Elonas Muskas patvirtino su šeima persikėlęs gyventi į Teksasą.

Be veiklos nesėdi ir Grimes, kurios tikrasis vardas Claire Elise Boucher. Neseniai atlikėja pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „Columbia Records“. Be to, ji, kaip ir Elonas Muskas, socialiniuose tinkluose dalijasi sparčiai augančio sūnaus gyvenimo akimirkomis.

15min primena, kad kaip pora „Met Gala“ renginyje 2018 m. debiutavę Elonas ir Grimas pirmagimio susilaukė 2020 m. gegužės 4 d.

Net tris kartus vedęs, iš kurių dukart jo žmona tapo Talulah Riley, Elonas Muskas iš ankstesnių santykių turi dar penkis vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius