Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Enrique Iglesias sesės dvynės nori išlįsti iš brolio ir tėvo šešėlio: vietoj muzikos renkasi madą

Dvynės Cristina ir Victoria Iglesias labai ilgai buvo savo garsių giminaičių – tėvo Julio Iglesias (75 m.) bei brolio Enrique Iglesias (43 m.) – šešėlyje, tačiau dabar sesės vis labiau nori pačios išlįsti į prožektorių šviesą. Dideliais pasiekimais 17-metės kol kas pasigirti dar negali, tačiau ambicijų ir svajonių joms netrūksta, o viskas – tik prieš akis.
Enrique Iglesias ir jo sesės dvynės Cristina ir Victoria Iglesias
Enrique Iglesias ir jo sesės dvynės Cristina ir Victoria Iglesias / 15min ir „Instagram“ nuotr.

Cristinos ir Victorios motina yra antroji Julio Iglesias žmona, buvęs olandų modelis Miranda Rijnsburger – kartu jiedu jau 28 metus. Su Miranda legendinis dainininkas turi penkias atžalas (jauniausiajam sūnui Guillermo – vienuolika), dar tris pagimdė pirmoji žmona Isabel Preysler (būtent šioje santuokoje ir gimė Enrique Iglesias).

Iš motinos merginos paveldėjo puikią figūrą, ir net kalbama, kad, jei rimtai imtųsi modelio karjeros, galėtų tapti lygiavertėmis konkurentėmis šiandienos podiumų karalaitėms Kendall Jenner ar kitoms garsioms sesutėms Gigi ir Bellai Hadid.

Pačios dvynės labiausiai žavisi „Victoria's Secret“ angelu Adriana Lima, kuri, beje, yra jų kaimynė Majamyje.

„Instagram“ nuotr./Victoria Iglesias
„Instagram“ nuotr./Victoria Iglesias

Tiesa, Cristina ir Victoria dar tik pradeda modelio karjerą, o prioritetu kol kas laiko mokslus. Jos nelanko įprastinės mokyklos, o yra mokomos privačiai namuose (ir laisvai kalba trimis kalbomis – anglų, ispanų bei olandų). Pamatus tolesniam gyvenimui sesės žada pasikloti ir universitete: nors paprastai dvynių nuomonės ir norai sutampa, studijas jos žada rinktis skirtingas – Victoria norėtų pasimokyti verslo subtilybių, o Cristiną domina istorija ir teisė.

„Instagram“ nuotr./Cristina Iglesias
„Instagram“ nuotr./Cristina Iglesias

Na, o kalbant apie muziką, merginos sakė ją labai mėgstančios, tačiau pačios savęs toje srityje vis tik nematančios. Pačiame pirmame savarankiškame interviu dvynės sakė, kad tarp mėgstamiausių jų atlikėjų, žinoma, yra tėtis ir brolis. Mėgstamiausia tėčio daina joms – 1981 metų ispaniškos muzikos klasika „De Niña a Mujer“, o iš brolio repertuaro joms labiausiai patinka 2001-ųjų hitas „Hero“ (nors pridūrė, kad visos brolio dainos yra „labai geros“).

„Instagram“ nuotr./Cristina Iglesias
„Instagram“ nuotr./Cristina Iglesias
„Instagram“ nuotr./Victoria Iglesias
„Instagram“ nuotr./Victoria Iglesias

Beje, seses taip pat galima vadinti ir pradedančiomis influencerėmis – bendrai jas instagrame seka apie 160 tūkst. žmonių ir jos turi rimtų ambicijų šioje populiarioje platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius