Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Erotinės Veronikos Gordijevskajos nuotraukos sužavėjo rusiškojo „Playboy“ leidėjus

Fotografo Gedimino Žilinsko darytos erotinės dainininkės Veronikos Gordijevskajos (25) nuotraukos sulaukė ir Rusijos žurnalų leidėjų dėmesio. Lietuviškojo „Playboy“ gegužės mėnesio viršelį papuošusios atlikėjos fotosesija buvo išpublikuota naujausiame, rugpjūčio mėnesio rusiškajame „Playboy“.
Veronika Gordijevskaja
Veronika Gordijevskaja / „Playboy“ nuotr.

„Pribloškianti moteris, žmogus-orkestras – su tokiais privalumais lietuvių dainininkė Veronika Gordijevskaja taptų bet kurio ansamblio pažiba. Kita vertus, jos soliniai pasirodymai taip pat velniškai geri“, – rašoma rusiškame „Playboy“ prie baltarusės nuotraukos. Visa fotosesija pavadinta iškilmingai – „Pirmasis smuikas“.

Rusijos žurnalo „Playboy“ rugpjūčio mėnesio numeriui pozavusių merginų (tarp jų ir Veronikos Gordijevskajos) erotinių nuotraukų pamatyti galite čia.

Kaip portalui Žmonės.lt sakė pati V.Gordijevskaja, ji buvo maloniai nustebinta dėmesiu iš Rusijos. „Manimi buvo susidomėta ne tik kaip dainininke, bet ir kaip „Playboy“ žurnalo modeliu, juolab, kad rusiškoji jo versija platinama ne tik Rusijoje, bet ir mano gimtojoje Baltarusijoje. Tiesą sakant, net negalėjau įsivaizduoti, kad mano fotosesija atneš tokių puikių rezultatų. Ir aš, ir mane fotografavęs G.Žilinskas labai džiaugiamės“, – sakė ji.

Rusijoje laikoma lietuve

Veronika kalbėjo nesureikšminanti to, kad rusiškas „Playboy“ pavadino ją lietuvių atlikėja.  „Rusijoje esu žinoma kaip dainininkė iš Lietuvos, todėl kad sėkmės sulaukiau būtent čia, Lietuvoje, o ne Baltarusijoje. Beje, gimtojoje Baltarusijoje mane irgi praktiškai laiko lietuvių dainininke, nes didžioji mano profesinio gyvenimo dalis Lietuvoje“, – aiškino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius