-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 10

„Fantastinių gyvūnų“ skandalai: nuo pakeisto J.Deppo iki J.K.Rowling replikų

2016-aisiais į kino teatrus vėl sugužėjo „Hario Poterio“ pasaulio išsiilgę gerbėjai – tais metais pasirodė ilgai laukta pirmoji minėtų filmų priešistorės „Fantastiniai gyvūnai“ dalis. Dabar į didžiuosius ekranus atkeliauja jau trečioji, tačiau kai kurie šią seriją ne veltui vadina užkeikta, mat ją lydi ne vienas skandalas. Būtent apie tai 15min ir atrinko šiuos faktus.
Akimirkos iš filmo „Fantastinių gyvūnų“, Ezra Milleris, Johnny Deppas, J.K.Rowling
Akimirkos iš filmo „Fantastinių gyvūnų“, Ezra Milleris, Johnny Deppas, J.K.Rowling / Vida Press nuotr.

Vaidmens netekęs Johnny Deppas

Garsus aktorius Johnny Deppas vaidino dviejuose „Fantastinių gyvūnų“ filmuose. Jo pasirodymas pirmosios dalies „Fantastiniai gyvūnai ir kur juos rasti“ pabaigoje tapo staigmena – tuomet paaiškėjo, kad Colino Farrello vaidintas personažas iš tiesų tebuvo maskuotė, po kuria slėpėsi Grindelvaldas, įkūnijamas J.Deppo.

Johnny vaidmuo antroje dalyje „Fantastiniai gyvūnai: Grindelvaldo piktadarystės“ buvo patvirtintas 2016 m. lapkritį, kai aktorius jau buvo įsivėlęs į kontroversiškas skyrybas su Amber Heard. J.Deppas ir A.Heard susituokė 2015 m., o 2016 m. pastaroji pateikė skyrybų prašymą, pareiškusi, kad aktorius jiems būnant santykiuose „žodiškai ir fiziškai smurtavo“.

Dėl to atsirado besipiktinančių „Warner Bros.“ studijos sprendimu, neva ji pasamdė „smurtautoją“. Visgi tada režisierius Davidas Yatesas ir scenarijaus autorė J.K.Rowling savo pasirinkimą gynė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius