Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gaisras Kalifornijoje kėsinasi į garsenybių namus: jau evakavosi Paris Hilton ir kitos žvaigždės

Trečiadienio naktį Kalifornijos miškus niokojantis gaisras pasiekė vieną prabangiausių Los Andželo rajonų – Bel Erą, kuriame gyvena daugybė garsenybių. Su pavojinga gamtos stichija nepajuokausi, tad nemažai žvaigždžių jau evakavosi arba evakuojasi iš savo namų.
Gaisras Kalifornijoje artėja prie garsenybių namų: jau evakavosi Paris Hilton, Chrissy Teigen ir kitos žvaigždės
Gaisras Kalifornijoje artėja prie garsenybių namų: jau evakavosi Paris Hilton, Chrissy Teigen ir kitos žvaigždės / 15min montažas / „Scanpix“ nuotr.

Iš savo namų dėl šio gaisro jau evakavosi tūkstančiai amerikiečių, tarp jų – ir pramogų pasaulio žvaigždės, link kurių namų artėja liepsnos.

Štai Paris Hilton paskelbė, kad palieka savo namus, iki kol dings pavojus.

„Šis miško gaisras Los Andžele yra bauginantis – tai tikrai atrodo lyg pragaras! Mano namas šiuo metu evakuojamas, kad visi mano gyvūnai būtų išgabenti į saugią vietą. Ačiū visiems ugniagesiams, kurie rizikuoja savo gyvybėmis dėl mūsiškių – jūs esate tikri herojai! Mano mintys ir maldos su visais, kuriuos palietė ši baisi katastrofa“, – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Paris Hilton, pasidalinusi ir internete sparčiai išplitusiu vaizdo įrašu, darytu paryčiais viename Los Andželo greitkelyje.

Dainininkas Lionelis Richie dėl gaisro net atšaukė savo koncertą, kuris turėjo vykti vakare.

„Dėl siaubingo Kalifornijos miškų gaisro ir to, kad turiu padėti savo šeimai saugiai evakuotis, deja, bet turiu atšaukti savo šio vakaro koncertą. Nekantrauju grįžti į sceną šį savaitgalį ir koncertuoti savo gerbėjams...“ – rašė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Richie
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Lionelis Richie

„Niekada nemaniau, kad iš tiesų teks žaisti hipotetinį žaidimą „ką pasiimtum, jei kiltų gaisras“. Taigi viskas, ką aš pasiėmiau, yra Luna (dukra, – red. past.), keli limituoto leidimo „Oreo“ sausainiai ir mano „Spike TV“ apdovanojimas“, – rašė modelis ir dainininko Johno Legendo žmona Chrissy Teigen.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrissy Teigen ir Johnas Legendas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrissy Teigen ir Johnas Legendas

Serialo „Choras“ žvaigždė Lea Michele taip pat nusprendė nerizikuoti, anksti ryte susikrovė pačią svarbiausią mantą ir paliko namus.

„Meldžiuosi už visus Los Andžele... šįryt pagriebiau tai, kas man svarbiausia, ir esu tokia dėkinga savo draugams, kad mus priėmė (po savo stogu)“, – rašė ji.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lea Michele
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lea Michele

„Ką tik evakavausi iš savo namų. Atrodo, tarytum Donaldas Trumpas būtų padegęs pasaulį. Tiesiogine ir perkeltine prasme. Likite sveiki visi. Tamsūs laikai“, – rašė komikė ir TV žvaigždė Chelsea Handler.

VIDEO: Kalifornijoje didžiulio gaisro liepsnos pasiekė ir prabangų Los Andželo vilų rajoną

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius