Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 25

Garsiausi įžymybių konfliktai: metė į galvą batą vakarėlyje, o susitaikė internete

Kad ir kaip nemėgtume to pripažinti, dauguma mūsų dievina garsenybių konfliktus. Per visą istoriją pykčių tikrai netrūko. Tarp jų – per „Oskarų“ ceremoniją įsiplieskęs nesutarimas tarp Willo Smitho ir Chriso Rocko, kultinė Britney Spears ir Christinos Aguileros priešprieša ir netgi Katy Perry bei Taylor Swift nesantaika, pasibaigusi mieliausiu susitaikymu – T.Swift dainos „You Need to Calm Down“ muzikiniame vaizdo klipe abi žvaigždės apsikabino dėvėdamos mėsainių ir bulvyčių kostiumus.
Nicki Minaj, Ariana Grande, Doja Cat, Cardi B
Nicki Minaj, Ariana Grande, Doja Cat, Cardi B / „Scanpix“ nuotr.

Surinkome garsiausius istorijoje įžymybių ginčus – nuo kultinių Holivudo legendų priešpriešos iki nutrūkusių draugysčių, intensyvių nesutarimų ir dar daugiau. Nors kai kurie iš šių garsių nesutarimų galiausiai baigėsi žvaigždžių susitaikymu (ir net draugyste!), kiti nemalonūs kivirčai taip ir nebuvo išspręsti ir tęsiasi iki šiol. Be to, bėgant metams, tik dar labiau paaštrėjo.

10. Madonna ir Lady Gaga

Kalbos apie popmuzikos ikonų nesantaiką pirmą kartą pasklido 2011 m., kai Gagos dainą „Born This Way“ buvo imta lyginti su Madonnos daina „Express Yourself“. Nors Gaga neigė bet kokį panašumą, Madonna garsiai pavadino jos dainą „redukuota“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius