Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsių aktorių dukra Willow Smith prisipažino praktikuojanti jai labiau tinkančią poliamoriją

Aktorių Willo ir Jados Pinkett Smith dukra Willow laidoje „Red Table Talk“ pasidalijo požiūriu į meilę ir santykius bei prisipažino praktikuojanti poliamoriją – santykius su keliais partneriais vienu metu, rašo „Page Six“.
Willow Smith
Willow Smith / Vida Press nuotr.

20-metė atlikėja savo mamai ir prie jųdviejų prisijungusiai močiutei Adrienne Banfield-Norris sakė, kad „pasenusi“ monogamija dažnai priveda prie neištikimybės ir kad ji mieliau renkasi atvirus, jos nuomone, jai labiau tinkančius santykius su keliais partneriais.

„Kalbant apie poliamoriją, man atrodo, kad to pagrindas yra laisvė sukurti tokį santykių stilių, kuris tau tinka, o ne tiesiog užmegzti monogamišką draugystę, nes tik tai tave supančių žmonių teigimu yra teisinga“, – sakė mergina.

„Taigi, pamaniau, kaip galėčiau apibūdinti tokį požiūrį į santykius? Be to, besidomint poliamorija, pagrindine skyrybų priežastimi išsiaiškinau esant neištikimybę“, – tęsė Willow Smith.

Poliamorija apibūdinama praktika, kai užmezgami romantiniai ir seksualiniai santykiai su keliais partneriais jiems apie tai žinant.

67-erių Willow močiutė tikino, kad poliamorija labiau yra susijusi su seksu nei su kitais dalykais, kam mergina bandė paprieštarauti teigdama, jog lytiškai santykiauja mažiausiai iš savo bendraamžių.

„Duosiu pavyzdį. Tarkim niekada nebuvai tokiu žmogumi, kuris nuolat norėjo užsiimti seksu, tačiau tavo partneris būtent toks. Negi būsi tuo, kuris pasakys „Kadangi neturiu tokių poreikių, tu taip pat negali jų tenkinti“? Tai viena priežasčių, kodėl susidomėjau poliamorija, nes su ja susipažinau ne per sekso prizmę“, – tęsė Willow.

Močiutei sunkiai sekėsi suprasti anūkės apibūdintą konceptą, tačiau 49-erių Jada Pinkett Smith dukrą palaikė pabrėždama, kaip svarbu yra susikurti tokį gyvenimą, kokio nori, tol, kol ketinimai yra geri.

Aktorė taip pat pridūrė mananti, kad dauguma žmonių monogamiją praktikuoja tik dėl to, kad yra įsitikinę, jog tai vienintelis būdas turėti laimingus santykius, bei sutiko su dukters mintimi, kad toks požiūris yra „pasenęs“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius