Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Garsus aktorius Kevinas Hartas pakliuvo į siaubingą avariją: patyrė sunkią nugaros traumą

Holivudo aktorius ir vienas žinomiausių komikų Kevinas Hartas (40) sekmadienį kelionėje savo automobiliu pakliuvo į avariją. JAV žiniasklaida praneša, kad aktorius buvo rimtai sužeistas, o iš jo automobilio beveik nieko neliko.
Kevinas Hartas
Kevinas Hartas / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Pranešama, kad Holivudo aktorius patyrė sunkią nugaros traumą po to, kai klasikinis „Plymouth Barracuda“ automobilis nuvažiavo nuo kelio Kalifornijos mieste.

TMZ praneša, kad aktoriaus automobilis nuvažiavo į griovį nutolęs vos 3 metrus nuo vingiuoto kelio. Automobilis griovyje atsidūrė, kai atsitrenkė į medinę tvorą. Šaltiniai teigė, kad avarijos metu komikas nevairavo, o jo vairuotojas, kuris taip pat buvo sužeistas, nebuvo girtas.

Vida Press nuotr./Kevino Harto automobilis
Vida Press nuotr./Kevino Harto automobilis

Internete išplitusios nuotraukos ir vaizdo įrašai rodo, kad 1970 metų aktoriaus automobilis, kurį jis praminė Menace, buvo visiškai suniokotas. Iš mašinos stogo nieko neliko, o kėbulas patyrė didelę žalą. Be to, priekiniai ratai taip pat buvo iššokę.

Įvykį matę liudininkai sakė, kad tai tikras stebuklas, jog Kevinas ir kiti du kartu važiavę asmenys išgyveno susidūrimą, kuris įvyko 1 val. nakties. Liudininkai taip pat teigė, kad aktorius buvo pirmasis, kuris išlipo iš automobilio. Policija praneša, kad kartu su komiku buvęs vairuotojas taip pat patyrė sunkią nugaros traumą, o mašinoje sėdėjusi keleivė neprašė medikų pagalbos.

Vaizdo įrašas iš įvykio vietos:

VIDEO: Garsus aktorius Kevinas Hartas pakliuvo į siaubingą avariją: automobilis nuvažiavo nuo kelio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius