-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gerbėjus glumina nauja Kanye Westo daina: joje – erotinės fantazijos apie Kim Kardashian seseris

Reperiui Kanye Westui negalioja jokios taisyklės ir iš jo galima tikėtis visko. Tačiau išgirdę naująją jo dainą daugelis vis tiek suglumo, o kiti ėmė šaukti, kad tai – visiška nepagarba žmonai Kim Kardashian. Mat toje dainoje jis užsimena apie nederamas erotines fantazijas su savo svainėmis – Kim seserimis...
Kylie Jenner, Kim Kardashian ir Kanye Westas
Kylie Jenner, Kim Kardashian ir Kanye Westas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Dainoje „XTCY“ Kanye Westas repuoja apie savo keturių svainių „išd***inimą“ bei savęs tenkinimą žiūrint į jų nuotraukas.

Štai tokie žodžiai skamba Kanye Westo dainoje: „Turi nesveikų minčių? Aš jų turiu dar daugiau. Turi svainę, kurią norėtum gerai išd***inti? Aš jų turiu keturias“.

Ir tai dar ne viskas. Toliau tęsia jis: „Po paraliais, čia tavo sesės? Padarei kai ką šventvagiško su jų nuotraukom. Po paraliais, tave reikia užrakinti. Ne, mums tik reikia didesnės sūkurinės vonios“.

VIDEO: Kanye West - XTCY (Official Audio)

Šią dainą sekmadienį išplatino prodiuseris Clarkas Kentas – Kanye Westo prašymu pasidalijo viešai prieinama „WeTransfer“ nuoroda, iš kurios visi norintys gali nemokamai parsisiųsti tą dainą.

Na o ant dainos įrašo viršelio uždėta štai ši visų penkių seserų nuotrauka iš ketvirtadienį švęsto Kylie Jenner 21-ojo gimtadienio:

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner ir Kourtney Kardashian
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner ir Kourtney Kardashian

Ši daina sulaukė labai daug reakcijų socialinėje erdvėje – daug kas stebėjosi, kaip reperis taip nepagarbiai elgiasi su savo žmona, jo trijų vaikų motina.

„Kanye visada mane erzino, bet šita daina yra tokia nepagarbi Kim atžvilgiu, o aš jos net nemėgstu!“ – dainos tekstu stebėjosi viena internautė. „Kanye Westai, gali išlikti savimi ir nebūdamas nepagarbus“, – rašė kita mergina.

Panašių komentarų socialiniuose tinkluose – apstu, ir daug kam ypač rūpi pačios Kim nuomonė į tokį dainos tekstą. Tačiau kol kas ji nekomentuoja naujosios savo vyro dainos.

Bet panašių Kanye Westo išsišokimų būta ir anksčiau, ir nepanašu, kad Kim būtų tai priėmusi asmeniškai. Pavyzdžiui, dainoje „Famous“ jis dainavo apie galimą seksą su Taylor Swift, o vaizdo klipe Kanye Westas buvo rodomas lovoje su daugybe nuogų prieštaringai vertinamų asmenybių (tarp jų ir Kim), kurias atstojo tikslios vaškinės kopijos.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Kanye Westas ir Kim Kardashian

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius