Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Giselei Bundchen ir jos sesei dvynei – 39-eri: supermodelis pasidalijo žavia akimirka

Brazilų modelis Gisele Bundchen pasauliui pristatė savo seserį dvynę Patricia. O proga pažinčiai pasitaikė išties puiki – moterys prieš kelias dienas atšventė 39-ąjį gimtadienį.
Gisele Bündchen su sese dvyne Patricia
Gisele Bündchen su sese dvyne Patricia / „Instagram“ nuotr.
Temos: 1 Gimtadienis

Savo gimtadienius Gisele ir Patricia minėjo šeštadienį, o po kelių dienų žavi akimirka atsidūrė ir asmeninėje supermodelio instagramo paskyroje.

„Su gimtadieniu, mano antroji puse. Šiandien mes atskirtos fiziškai, tačiau visada sujungtos širdimi. Aš tavęs labai pasiilgau. Myliu tave!“, – instagram įraše rašė Gisele Bundchen. Ir nors gimtadienio dieną seserys sutiko skirtingose šalyse, jų stiprus ryšys sužavėjo daugelį.

Po nuotrauka netrukus pasipylė šeimos ir draugų komentarai, linkėjimus siuntė ir Gisele kolegė, modelis Karlie Kloss.

Žavią nuotrauką pagyrė ir modelio vyras Tomas Brady: „Su gimtadieniu, super dvynės! Brady šeima myli Bundchenus!“.

Tiesa, Patricia nėra vienintelė supermodelio sesuo. Gisele užaugo su dar keturiomis seserimis, o jaunėlė Gabriela taip pat dirba modeliu. 2013 metais Niujorko madų savaitės metu jos abi žengė vienu podiumu.

Šiais metais Gisele su vyru Tomu Brady (41 m.) turėjo ir dar vieną gražią progą švęsti – vasario mėnesį jiedu minėjo santuokos dešimtmetį. Visuomet drąsiai deklaravę vienas kitam jausmus, ypatingos santuokos proga jiedu pasidalijo viešais meilės laiškais.

„Negaliu patikėti, kad jau praėjo 10 metų, kai mes nusprendėme žengti gyvenimu kartu... ir kokius neįtikėtinus 10 metų mes turėjome! Nėra daugiau nieko, ką aš mylėčiau labiau už tave ar mūsų šeimą. Ačiū tau, kad šioje kelionėje esi su manimi ir kad darai tokį darbą, kuris tampa ypatingu. Nenustokime augti kartu, eidami vienas šalia kito, palaikydami ir mylėdami vienas kitą dar daug ateinančių metų“, – rašė dviejų vaikų mama.

„Prieš dešimt metų aš net nenutuokiau, kaip galiu stipriai mylėti tave ir šeimą, kurią sukūrėme kartu! Mano širdis perpildyta ir aš esu toks palaimintas! Aš žinau, kad mūsų kelionė nebuvo lengva, bet iššūkiai, kuriuos mes praėjome kartu, pavertė mūsų ryšį stipresniu. Ačiū tau, kad myli mane, palaikai mano svajones ir auklėji mūsų šeimą taip, kaip pati moki. Tu esi mano uola, meilė ir šviesa! Aš myliu tave ir aš myliu mūsų šeimą!“, – rašė vyras.

Pora oficialiai susipažino 2016 metais, o tų pačių metų gruodžio mėnesį pradėjo susitikinėti. Futbolo žvaigždės ir modelio pasimatymą suorganizavo bendri draugai. Nors santykiai turėjo nuopolių ir pakilimų, tačiau jau po dvejų metų jie susižadėjo, o dar po vienerių metų susituokė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius