Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Grammy“ ceremonijoje sulaikytas tris statulėles pelnęs reperis Killer Mike: paaiškėjo priežastis

Amerikiečių reperis Killer Mike, kurio tikrasis vardas Michaelas Renderis, šių metų „Grammy“ apdovanojimuose džiaugėsi susišlavęs net tris statulėles. Vis dėlto laimė dėl didelių pasiekimų netruko užtemti – reperis iš apdovanojimų ceremonijos buvo išvestas surakintas antrankiais.
Killer Mike
Killer Mike / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „Guardian“, 48 metų reperis Killer Mike buvo sulaikytas „Grammy“ ceremonijos metu. Reperis iš Los Andželo „Crypto“ arenos buvo išvestas surakintas antrankiais.

Policija reperį sulaukė iškart jam atsiėmus trečiąjį apdovanojimą. Teigiama, kad 48 metų reperis buvo sulaikytas dėl fizinio konflikto, kuris nebuvo susijęs su „Grammy“ apdovanojimais.

„Sekmadienį, vasario 4 d., šiek tiek po 16 val. buo sulaikytas vyras ir jam buvo uždėti antrankiai dėl fizinio pobūdžio konflikto, įvykusio Chick Hearn Court 700 kvartale. Įtariamasis buvo suimtas ir nuvežtas į Los Andželo policijos centrinį skyrių“, – policijos pranešimą cituoja „Guardian“.

Tiesa, Killer Mike neilgai trukus po suėmimo policijos buvo paleistas.

Killer Mike „Grammy“ ceremonijoje pelnė tris apdovanojimus: už geriausią repo albumą, geriausią repo dainą ir geriausią repo pasirodymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius