Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Grupė T.A.T.U. skirstosi visiems laikams: Jelena Katina nebeapsikentė Julijos Volkovos šmeižto ir grasinimų

Praėjusio dešimtmečio pradžioje savo populiarumo viršūnę pasiekusi Rusijos merginų grupė T.A.T.U. šiemet pasirodė Sočio olimpiados atidarymo ceremonijos išankstiniame šou ir atliko hitu tapusį garsiausią savo kūrinį „Nas ne dogoniat“. Panašu, kad šis pasirodymas ir gerbėjų viltys, jog grupė vėl pakils į populiarumo aukštumas, subliuško kaip oro balionas. Antradienį dueto narė Jelena Katina išplatino vaizdo įrašą, kuriame paskelbia, jog grupė išyra visiems laikams dėl kitos narės – Julijos Volkovos elgesio.
T.A.T.U. narės Jelena Katina (kairėje) ir Julija Volkova
T.A.T.U. narės Jelena Katina ir Julija Volkova / AOP nuotr.
Temos: 1 „t.A.T.u.“

„Sveiki, draugai, dėl nekorektiško Julijos elgesio su manimi,  mūsų tolimesnis bendradarbiavimas tapo visiškai neįmanomas. Po jos viešų šiurkščių ir labai įžeidžių pasisakymų apie mane, ji man paskelbė dar ir ultimatumą – teigė atsakysianti su manimi dainuoti grupėje T.A.T.U., jeigu aš jai visiškai nenusileisiu visais su grupės kūryba susijusiais klausimais. Kitu atveju ji teigė susirasianti kitą raudonplaukę garbanotą merginą, kuri galėtų mane pakeisti grupėje“, – nusiminusi pasakoja J.Katina.

Stop kadras/Jelena Katina
Stop kadras/Jelena Katina

Jos teigimu, su kolege Julija Volkova tapo neįmanoma susitarti, ji grubiai besielgianti ir ją įžeidinėjanti. Lyg to būtų maža, Jelena tikina, kad sulaukė dar ir grasinimų.

„Negana to, man buvo grasinama, kad Julija, pasinaudodama savo pažintimis su pirmojo kanalo valdžia, užkirs kelią mano solinei karjerai Rusijoje“, – apmaudo kolegės elgesiu negalėjo nuslėpti Jelena.

„Scanpix“ nuotr./Lena Katina ir Julia Volkova
„Scanpix“ nuotr./Julija Volkova ir Jelena Katina

Išvardinusi šias priežastis mergina teigia, kad toliau tiesiog nebegalinti su J.Volkova nei dirbti, nei apskritai bendrauti, todėl atsiprašanti gerbėjų ir besitikinti jų supratimo.

„Dėl šių priežasčių manau, kad mūsų tolimesnis bendradarbiavimas – neįmanomas, kaip ir apskritai bendravimas. Man labai gaila, kad gerbėjų lūkesčiai, jog grupė vėl susijungs, nepasiteisino. Tikiuosi jūsų supratimo ir noriu padėkoti, kad esate šalia, mane mylite ir visada palaikote – ačiū“ – tokiais žodžiais pareiškimą apie grupės griūtį užbaigė J.Katina.

1999 m. susikūrusi merginų popmuzikos grupė T.A.T.U iš Rusijos pirmaisiais gyvavimo metais išgarsėjo kaip lesbiečių duetas, tačiau 2003 m. jos patvirtino, jog tai tebuvo šou dalis ir reklaminis triukas. Tais pačiais metais merginos dalyvavo „Eurovizijos“ dainų konkurse, kuriame užėmė trečiąją vietą.

VIDEO: Jelenos Katinos pranešimas gerbėjams apie grupės išsiskyrimą
VIDEO: T.A.T.U. Sočyje – „Nas ne dogoniat“
AFP/„Scanpix“ nuotr./T.A.T.U.
AFP/„Scanpix“ nuotr./T.A.T.U.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius