-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupės „MaNNazz“ turas po Europą: bemiegės naktys, beprotiškas karštis ir pikta kaimynė

Elektroninės muzikos grupės „MaNNazz“ koncertinis turas po Europą tęsiasi – per mažiau nei dvi savaites grupės nariai aplankė jau 10 šalių ir šiuo metu apsistojo piečiausiame savo kelionės taške – Albanijoje.
Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Grupės „MaNNazz“ turas po Europą / Asmeninio albumo nuotr.

„Keliaujame greičiau, nei suspėja mūsų mintys, tad labai sunku surinkti visus įspūdžius. Jeigu pirmąją savaitę dar buvo kažkoks realybės pojūtis, tai dabar jau sunku pasakyti, kelintą dieną keliaujam, kur miegojom, apskritai kokias šalis aplankėm: Budapeštas, o gal Bukareštas, gal Belgradas, o visgi gal Bratislava?“ – juokėsi grupės „MaNNazz“ įkūrėja ir vokalistė Kamilė Kielaitė-Sienkievič.

Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą

Rumunijos sostinėje Bukarešte nebuvo apsieita be nesklandumų – teko perkelti suplanuotą grupės koncertą ir padaryti jį akustinį, nes tam prieštaravo koncertų vietos kaimynė.

„Šios vietos savininkas susibarė su kaimyne, kuri gyvena netoliese, dėl to, kad ji yra nepatenkinta visais rengiamais koncertais ir norėjo, kad mes savo koncertą atšauktume. Tačiau mes radome išeitį – su savininku susitarėme, kad padarysime gyvą akustinį koncertą be didelės garso aparatūros“, – pasakojo „MaNNazz“ komandos narė Karolina Naujalytė.

Grupei dideliu tempu keliaujant į pietus, vis didesniais iššūkiais tampa karštis, kuris Albanijoje siekia net 40 laipsnių, ir trumpos miego valandos.

Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą
Asmeninio albumo nuotr./Grupės „MaNNazz“ turas po Europą

„Nors tai ne misija į Sibirą, tačiau valdyti emocijas kartais darosi sunku: įsivaizduokit, 4 valandos miego, o tada 10-15 valandų automobilyje… Aš stebiuosi ir vis kartoju, kokią šaunią turime komandą, nes kai išvykom, tikrai nesupratom, kokia tai bus sudėtinga kelionė: nuovargis, karštis, labai didelis tempas... Žinoma, feisbuko nuotraukose viskas atrodo tobulai – nesibaigiantys paplūdimiai, kalnai, ištaigingos vakarienės... Tačiau mes jums atskleisime paslaptį – tai tik akimirkos, kurias, žinoma, prisiminsime visą gyvenimą, bet už viso to grožio slypi didžiulė kaina, kaip pasakė mūsų Dominykas: „daug prakaito išlieta“. Ir ašarų jau būta nemažai“, – apie kelionės sunkumus pasakojo K.Kielaitė-Sienkievič.

Žiūrėkite videodienoraštį:

VIDEO: Grupės „MaNNazz“ turas po Europą: bemiegės naktys, beprotiškas karštis ir pikta kaimynė

Tačiau optimizmo ir geros nuotaikos „MaNNazz“ komanda nepraranda, prie ko stipriai prisideda ir tikėjimas.

„Nesuskaičiuojame jau valandų, praleistų kelyje, kalnų viršūnių ir žmonių gerumo. Mūsų bažnyčia meldėsi ir, tikiu, vis prisimindami meldžiasi už mus, kelyje sutikome labai daug tikinčių žmonių, išklausėme neįtikėtinų istorijų. Kuo toliau, tuo labiau pradedame suvokti šios mūsų kelionės prasmę. Žinau, kad dauguma žmonių nelinkę gilintis į esmines gyvenimo problemas ir stengiasi nekreipti dėmesio į dvasinius dalykus, dabar yra individualizmo ir materializmo laikai, tačiau muzika mums padeda kalbėti apie svarbius dalykus. Žmonės klausosi ir dažniausiai supranta, jaučia, išgyvena kartu su mumis. Nė akimirkos nesigailėjau, kad išvykome. Nors ir pavargę, bet jaučiamės reikalingi, pilni šiltų jausmų, nes gauname daugiau, nei esame verti“, – sakė K.Kielaitė-Sienkievič.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grupės „MaNNazz“ turas po Europą: pirmieji iššūkiai ir sužavėjęs slovakų svetingumas

VIDEO: Grupės „MaNNazz“ gastrolės Europoje: linksmybės Lenkijoje ir žavintis slovakų svetingumas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius