Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gwyneth Paltrow ištekėjo už prodiuserio Brado Falchuko: santuoka antra, bet vestuvės – pirmos

Šis savaitgalis Holivudo žvaigždei Gwyneth Paltrow (46 m.) įsimins visam gyvenimui – ji ištekėjo už prodiuserio Brado Falchuko (47 m.). Ir nors ši santuoka aktorei – antra, tačiau vestuves ji šventė pirmą kartą.
TIK FRONTUI Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas
Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas / „Instagram“ nuotr.

Amžinos meilės priesaikomis pora apsikeitė per intymią santuokos ceremoniją savo namuose Hamptonse.

Gwyneth Paltrow su tokių populiarių serialų kaip „Choras“ („Glee“) ir „Amerikietiška siaubo istorija“ („American Horror Story“) prodiuseriu Bradu Falchuku susitikinėti pradėjo 2014 metais.

Pora tyliai susižadėjo dar 2017 metais, tačiau apie tai viešai paskelbė tik šių metų sausį, įsiamžinę ant pačios Gwyneth Paltrow leidžiamo žurnalo „Goop“ viršelio.

Balandį pora triukšmingai ir pompastiškai atšventė savo sužadėtuves – vakarėlio būta tokio didelio ir iškilmingo, kad daug kas ėmė spėlioti, galbūt tai buvusios net vestuvės.

„Instagram“ nuotr./Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas
„Instagram“ nuotr./Gwyneth Paltrow ir Bradas Falchukas

Vis dėlto sekmadienį vykusi tikroji tuoktuvių ceremonija nė kuo nenusileido. Šaltinių teigimu, šventės aplinka pribloškė savo grožiu, iki detalių apgalvotu dekoru.

Pasveikinti jaunųjų susirinko taip pat nemažas žvaigždžių desantas – kolegę sveikino filmo „Geležinis žmogus“ žvaigždė Robertas Downey Jr., kurį atlydėjo žmona Susan Downey, aktorė Caremon Diaz su vyru, muzikantu Benji Maddenu, legendinis režisierius Stevenas Spielbergas.

Šventėje dalyvavo ir komikas Jerry'is Seinfeldas su žmona Jessica, kurie penktadienio vakarą jauniesiems surengė tuoktuvių repeticijos šventę.

15min primena, kad „Oskaru“ apdovanota aktorė 2014 metais paskelbė apie skyrybas su grupės „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu. Jiedu buvo susituokę 10 metų ir susilaukė dviejų vaikų – dukters Apple (14 m.) ir sūnaus Moseso (12 m.).

Pirmosios aktorės vestuvės buvo labai kuklios ir labiau priminė paprastą formalumą, tad ji prisipažino, kad planuodama antrąsias vestuves viską išgyveno kaip pirmą kartą, ir pirmą kartą pasijuto tikra būsima nuotaka.

Beje, Bradui Falchukui ši santuoka taip pat antra – 2013 metais jis išsiskyrė su žmona. Jiedu taip pat santuokoje pragyveno 10 metų ir susilaukė dviejų vaikų.

View this post on Instagram

Sunday brunch #modernfamily

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius