Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gwyneth Paltrow labdarai paaukojo suknelę, tapusią vienu prasčiausių jos stiliaus pasirinkimų

Aktorė Gwyneth Paltrow aukcione pardavinėja savo suknelę, kurią ji vilkėjo vienos prestižinių „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijos metu ir kuri, kaip atskleidė prieš kelis metus, tikrai nebuvo vienas mėgstamiausių jos stiliaus pasirinkimų. Be to, visas gautas lėšas už suknelę ji atiduos labdarai, rašo Insider.com.
Gwyneth Paltrow aukcione parduoda savo suknelę
Gwyneth Paltrow aukcione parduoda savo suknelę / Vida Press ir „Scanpix“ nuotr.

Aukcionui, kuris yra dalis „All in Challenge“ projekto, skirto rinkti pinigus maisto produktams šeimoms, vienu ar kitu būdu paveiktoms vis dar besitęsiančios pandemijos, Gwyneth Paltrow atidavė „Calvin Klein“ suknelę, kurią vilkėdama ji dalyvavo 2000 metų „Oskaruose“.

Žiniomis apie įsitraukimą į projektą, kuriame dalyvauja ir daugiau Holivudo žvaigždžių, Gwyneth Paltrow pasidalijo instagrame.

„Dalyvauju, nes, kaip žinome, šioje šalyje milijonus šeimų paveikė COVID krizė. Mūsų laukia sunkus laiko periodas, todėl turime susivienyti“, – sakė aktorė vaizdo įraše.

Prie aukų filmų žvaigždė nusprendė prisidėti aukcionui atiduodama vieną iš savo suknelių.

„Tai rankų darbo „Calvin Klein“ suknelė, ją vilkėjau „Oskaruose“ praėjus metams po laimėjimo“, – sakė Gwyneth Paltrow, omenyje turėdama 1999 metais jai įteiktą prestižinę statulėlę už geriausią vaidmenį romantinėje juostoje „Įsimylėjęs Šekspyras“.

„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow ir Josephas Fiennesas filme „Įsimylėjęs Šekspyras“
„Scanpix“ nuotr./Gwyneth Paltrow ir Josephas Fiennesas filme „Įsimylėjęs Šekspyras“

Suknelę aktorė apibūdino kaip atspindinčią 10-to dešimtmečio pabaigos stilių, „kuris dabar vėl madingas, todėl pagalvojau, kad ji puikiai tiks aukcionui“.

Žinoma, su apdaru aktorė atsisveikino nelengvai. Šis drabužis Gwyneth Paltrow „turi didelę sentimentalią vertę“.

Kai kurie akyli gerbėjai pastebėjo, kad Gwyneth Paltrow aukcionui atidavė tą pačią suknelę, kurią ji kadaise buvo priskyrusi prie nemėgstamiausių „Oskarams“ pasirinktų apdarų.

2013-aisiais Gwyneth Paltrow savo tinklalapyje „Goop“ rašė apie geriausias ir blogiausias „Oskarų“ raudono kilimo akimirkas. Ši „Calvin Klein“ suknelė, deja, atsidūrė ne tame sąraše, kuriame tikėjotės – drabužį ji pavadino „gera suknele, bet netinkama „Oskarams“.

„Pasirinkau ją, nes tais metais norėjau pradingti“, – pridūrė ji.

Vida Press nuotr./Gwyneth Paltrow 2000 metų „Oskarų“ apdovanojimuose
Vida Press nuotr./Gwyneth Paltrow 2000 metų „Oskarų“ apdovanojimuose

Tame pačiame sąraše atsidūrė ir 2002 metų ceremonijai pasirinkta „Alexander McQueen“ suknelė. dėl jos ir netinkamo makiažo bei šukuosenos, kaip rašo Insider.com, Gwyneth Paltrow vardas atsidūrė tų metų prasčiausiai atrodžiusių „Oskarų“ svečių sąraše.

„Buvo kelios problemos, – rašė aktorė tinklalapyje „Goop“. – Man suknelė vis dar patinka, bet turėjau vilkėti liemenėlę, plaukus paprastai sušukuoti į paplūdimio bangas ir makiažo reikėjo mažiau. Tada viskas būtų buvę taip, kaip aš norėjau – truputis pankroko „Oskaruose“.”

Vida Press nuotr./Gwyneth Paltrow 2002 metų „Oskarų“ apdovanojimuose
Vida Press nuotr./Gwyneth Paltrow 2002 metų „Oskarų“ apdovanojimuose

Nors „Calvin Klein“ suknelė nėra vienas mėgstamiausių Gwyneth Paltrow įvaizdžių, ją aukcione įsigijęs asmuo papildomai gaus ne tik ją. Daugiausiai pinigų pasiūliusio taip pat lauks trumpas susitikimas su pačia aktore, kuri drabužį naujajam jo savininkui prižadėjo įteikti pati ir „išgerti puodelį arbatos ar taurę vyno“. Be to, bus apmokėta kelionė į Los Andželą ir nakvynė viešbutyje. Žinoma, suknelės perdavimas įvyks tada, kai tai padaryti bus visiškai saugu.

Šiuo metu už Gwyneth Paltrow „Calvin Klein“ suknelę didžiausia siūloma suma – 6250 dolerių. Aukcionas baigsis gegužės 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius