Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Hario Poterio“ autorė J.K.Rowling atšventė gimtadienį: kultinio filmo aktoriai tapo superherojais

Neseniai „Hario Poterio“ sagos autorė J.K.Rowling atšventė savo 54-tąjį gimtadienį. Šia proga rašytoja surengė neeilinę šventę – įspūdingą kostiumų vakarėlį, kuriame pasirodė ne vienas kultinės filmų serijos aktorius. Tarp jų ir – Emma Watson (29), kuri su J.K.Rowling pirmą kartą susitiko lygiai prieš 20 metų.
Evanna Lynch, J.K. Rowling ir Emmą Watson
Evanna Lynch, J.K. Rowling ir Emmą Watson / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Nėra tiksliai žinoma, kur vyko garsusis vakarėlis, tačiau E.Watson fotografija instagrame be galo sužavėjo franšizės gerbėjus. Nuotraukoje galima išvysti draugiškai apsikabinusias Evanna Lynch, kuri atliko Lunos Geranorės vaidmenį, J.K.Rowling ir pačią Emmą, kuri garsiojoje serijoje vaidino Hermioną Įkyrėlę.

Kostiumų vakarėlyje moterys atrodė įspūdingai. Bene geriausiai pasirodė pati rašytoja – pasidabino įspūdingu makiažu, o pagrindine detale tapo iš kaktos styrantis ragas. Šalia jos stovėjusi E.Lynch pasirinko katės įvaizdį, o E.Watson visiems priminė savo aktyvią veiklą dėl moterų teisių, apsivilkusi „Nuostabiosios moters“ kostiumą.

„Seksualu ir baugu! Puikiai pasirodėte. Skiriu tau visą meilę, Jo. Su gimtadieniu! Papildomi taškai @msevylynch už tai, kad buvo tobuliausia katė“, – socialiniame tinkle rašė aktorė.

„Hario Poterio“ žvaigždė E.Watson pirmą kartą su rašytoja susitiko atrankose dėl Hermionos Įkyrėlės vaidmens lygiai prieš 20 metų. Merginai, kuriai tuo metu buvo 9-eri, nusišypsojo sėkmė, nes jaunąją aktorę dėl vaidmens palaikė ir pati J.K.Rowling.

Po nepriekaištingo pasirodymo atrankose, mergaitė galėjo didžiuotis, nes filme tapo Hario Poterio (akt. Danielis Radcliffe'as) ir Ronio Vizlio (akt. Rupertas Grintas) geriausia drauge.

Vida Press nuotr./„Hario Poterio“ filmo premjera
Vida Press nuotr./„Hario Poterio“ filmo premjera

Vienos iš protingiausių kultinio filmo veikėjos vaidmuo merginai atvėrė duris į platų kino pasaulį. Aktorė ne tik puikiai suderino vaidybą ir mokslus, bet ir pradėjo aktyvią veiklą už žmogaus teises, lyčių lygybę. Emma netrukus taip pat atliks vaidmenį rašytojos Louisa May populiaraus romano „Mažosios moterys“ ekranizacijoje.

Svarbu paminėti, kad magiškų knygų autorė J.K.Rowling taip pat nestovi vietoje. Moteris parašė penkias noveles suaugusiems, kuria „Hario Poterio“ priešistorę – filmų seriją „Fantastiniai gyvūnai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius