Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Hito „I Believe I Can Fly“ atlikėjas R. Kelly kaltinamas savo namuose įkalinęs jaunas merginas

Visame pasaulyje garsus ritmebliuzo dainininkas R. Kelly (50 m.), hito „I Believe I Can Fly“ atlikėjas, susidūrė su rimtais kaltinimais – pranešama, kad savo namuose jis įkaltintas laiko kelias jaunas merginas, kurioms neva praplovė smegenis. Apie tai žiniasklaidą informavo kelių iš tų merginų tėvai, kurių dukros nutraukė ryšius su jais vos susidėjusios su muzikos žvaigžde.
Atlikėjas R. Kelly
Atlikėjas R. Kelly / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 R.Kelly Prievarta

Apie įtariamą R. Kelly nusikaltimą pirmasis pranešė portalo „BuzzFeed“ reporteris Jimas DeRogatis – tas pats, kuris prieš keletą metų demaskavo dainininką turėjus lytinių santykių su 14-mete.

Anot žurnalisto, trijų merginų tėvai susisiekė su juo ir papasakojo, kad savo dukteris R. Kelly globai patikėjo manydami, jog šis padės joms išplėtoti jų muzikines karjeras. Tačiau vietoj rūpinimosi jų karjera, dainininkas esą išplovė joms smegenis ir merginos visiškai atsiribojo nuo savo tėvų, draugų ir viso ankstesnio savo gyvenimo. Jos dabar esą gyvena R. Kelly namuose ir bendrauja tik su tais asmenimis, su kuriais leidžia jis, ir apskritai negali žengti nė žingsnio be jo žinios.

„Atrodė, lyg jai būtų išplautos smegenys. Ji atrodė it kalinė – tai buvo siaubinga, – apie paskutinį susitikimą su dukra pasakojo vienas iš tėvų. – Nepalioviau apkabinti jos, bet ji vis kartojo, kad yra įsimylėjusi ir R. Kelly yra vienintelis, kuriam ji iš tikrųjų rūpi. Nežinau, ką daryti. Viliuosi, kad jeigu man pavyks ją susigrąžinti, įkalbėsiu ją pradėti sektų aukoms skirtą gydymą.“

VIDEO: R. Kelly - I Believe I Can Fly

Pranešama, kad R. Kelly merginas įkaitėmis laiko savo namuose Atlantoje ir Čikagoje. Jis esą liepia joms jį vadinti „tėčiu“, filmuoja kaip jos mylisi su juo, draudžia bendrauti su savo šeimomis ir išnaudoja jas.

Po straipsnio pasirodymo atlikėjo namuose apsilankė policija, tačiau kol kas niekam jokie oficialūs kaltinimai nėra pateikti.

Su kaltinimais nesutinka nei pats R. Kelly, nei jo „aukos“

Paties R. Kelly stovykla tokius kaltinimus kategoriškai neigia.

„Galima tik spėlioti, kodėl žmonės įkyriai šmeižia puikų atlikėją, kuris myli savo gerbėjus, dirba kiaurą parą ir rūpinasi visais žmonėmis savo gyvenime, – sakė dainininko advokatė Linda Mensch. – Jis sunkiai dirba, kad taptų geriausiu žmogumi ir atlikėju, kokiu tik gali būti. Įdomu, kad istorijos ir pasakos, demaskuotos prieš daug metų, vėl iškyla kai jo tikslas yra sustabdyti smurtą, padėti į šalį ginklus ir džiaugtis taika bei meile. Spėju, kad tokia yra šlovės kaina. Kaip ir mes visi, ponas Kelly nusipelno turėti asmeninį gyvenimą. Prašome gerbti tai.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./R. Kelly ir Lady Gaga
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./R. Kelly ir Lady Gaga

„Ponui Robertui Kelly pastarieji pareiškimai kelia nerimą ir trikdo. Ponas Kelly neabejotinai neigia tokius kaltinimus ir uoliai bei įtaigiai dirbs, kad išteisintų savo gerą vardą“, – portalui TMZ sakė jo atstovas spaudai.

Po to, kai „BuzzFeed“ straipsnis išplito po visą žiniasklaidą, prakalbo ir viena iš tų merginų, kurios gyvena R. Kelly namuose.

21-erių studentė Joycelyn Savage portalui TMZ pareiškė, kad jai „absoliučiai viskas gerai“ ir šie kaltinimai laužti iš piršto.

„Esu laiminga savo gyvenime. Man nėra praplautos smegenys ar kas nors panašaus. Pasiekta riba, kai (ši informacija) tapo nebekontroliuojama. Tenoriu, kad mano tėvai ir visi pasaulyje žinotų, kad man absoliučiai viskas gerai. Esu laiminga ten, kur esu, ir man viskas yra gerai... Niekada nesu buvusi laikoma įkaite“, – per vaizdo žinutę, atsiųstą portalui TMZ, sakė mergina.

VIDEO: R. Kelly - The World's Greatest
VIDEO: R. Kelly - If I Could Turn Back The Hands Of Time

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius