Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivude įvyko septinto „Sostų karų“ sezono premjera: naujos serijos – jau šį savaitgalį

Metus trukęs laukimas jau beveik baigėsi – trečiadienio vakarą Holivude įvyko iškilminga „Sostų karų“ („Game of Thrones“) septintojo sezono premjera, į kurią susirinko serialo žvaigždės ir tūkstantinė gerbėjų minia, o naujas serijas TV žiūrovai išvys jau ateinantį sekmadienį.
„Sostų karų“ aktoriai (iš kairės): Kitas Haringtonas ir Rose Leslie, Sophie Turner, Nikolajus Costeris-Waldau ir Maisie Williams
„Sostų karų“ aktoriai (iš kairės): Kitas Haringtonas ir Rose Leslie, Sophie Turner, Nikolajus Costeris-Waldau ir Maisie Williams / 15min montažas / „Vida Press“ ir „Scanpix“ nuotr.

Tūkstančiai „Sostų karų“ gerbėjų susirinko prie „Walt Disney Concert Hall“ koncertų salės prieigų, kad bent akies krašteliu pamatytų serialo aktorius ar išgirstų kokios nors naujausios informacijos apie tai, ko galima tikėtis naujajame sezone.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 brangiausi visų laikų serialai: sukurti vieną seriją kainavo dešimtis milijonų!

Į septintojo sezono premjerą susirinko ne tik „Sostų karuose“ tebevaidinančios pagrindinės žvaigždės, bet ir tie aktoriai, kurių vaidinti herojai jau „nužudyti“ ankstesniuose sezonuose. Pavyzdžiui, vieną iš pagrindinių serialo herojų Džoną Snou įkūnijantį Kitą Haringtoną į premjerą atlydėjo raudonplaukė aktorė Rose Leslie – jiedu seriale vaidino įsimylėjėlius, o jausmai persikėlė ir už filmavimo aikštelės ribų. Tiesa, Rose Leslie vaidinta herojė žuvo jau ketvirtajame sezone...

AFP/„Scanpix“ nuotr./Kitas Haringtonas ir Rose Leslie
AFP/„Scanpix“ nuotr./Kitas Haringtonas ir Rose Leslie

Holivudinėje „Sostų karų“ premjeroje raudonuoju kilimu taip pat žengė ir kitos serialo žvaigždės: Nikolajus Costeris-Waldau, Sophie Turner, Maisie Williams, Aidenas Gillenas, Alfie Allenas, Jerome'as Flynnas, Iainas Glenas ir kt.

Tiesa, prie „Walt Disney Concert Hall“ susirinkę gerbėjai nuliūdo neišvydę kelių kitų pagrindinių serialo žvaigždžių – premjeroje kažkodėl nedalyvavo Emilia Clarke, Lena Headey ir Peteris Dinklage'as.

Pirmoji septintojo sezono „Sostų karų“ serija TV eteryje bus parodyta ateinantį sekmadienį, liepos 16-ąją. Šis sezonas bus priešpaskutinis – 2018-aisiais visą pasaulį pavergęs serialas baigsis su aštuntuoju sezonu.

15min galerijoje – septintojo „Sostų karų“ sezono premjera Holivude:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius