Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Holivudo širdžių ėdikas Zacas Efronas – nebe vienišas: neatsispyrė padavėjos kerams

Širdžių ėdiko Zaco Efrono (32) širdį užkariavo nauja mylimoji – pastebėtas susikibęs rankomis su žavia brunete Vanessa Valladares (25), praneša „DailyMail“. Pora sumanė romantiškai pasivaikščioti Australijos valstijos, Naujojo Pietų Velso gatvėmis.
Zacas Efronas
Zacas Efronas su nauja širdies drauge Vanessa Valladares / Vida Press nuotr.

Jau anksčiau buvo žinoma, kad Zacas Efronas su nauja širdies drauge Vanessa Valladares susipažino vasaros viduryje, kai mergina dirbo padavėja „Byron Bay General Store“ kavinėje. Vis dėlto dabar kalbama, kad šį darbą ji jau metė ir persikraustė kartu gyventi su aktoriumi.

Nenorėdamas slėpti naujų jausmų, netrukus ir pats Zacas viešai patvirtino apie jo santykius su Vanessa. Todėl po kelis mėnesius trukusio romano jie pirmą kartą buvo pastebėti susikibę rankomis viename madingiausių Bairono įlankos restoranų „The Farm“.

Pora niekuo neišsiskyrė iš kitų restorane sutiktų svečių. Čia jie mėgavosi patiekalais, persimetė ne vienu žodžiu, kuriuos sekė ir garsus abiejų juokas.

Pastebima ir tai, kad aktorius į Bairono įlanką atvyko ne šiaip sau – planuoja palikti Los Andželo šurmulį ir apsigyventi Australijoje.

„Jis medžioja namus. Iš tikrųjų atrodo, kad jis planuoja visam laikui likti Australijoje“, – kalbėjo vienas iš šaltinių.

15min primena, kad paskutinį kartą aktorius susitikinėjo prieš ketverius metus – draugavo su modeliu Sami Miro.

Kalbos apie poros skyrybas pradėjo sklisti kuomet akylos Zaco Efrono gerbėjos pastebėjo, kad jis iš savo „Instagram“ paskyros išsitrynė visas nuotraukas, kuriose matyti Sami. Be to, jis nustojo ją sekti „Instagram“ ir „Twitter“ tinkluose (Sami savo ruožtu tokių drastiškų veiksmų nesiėmė – ji ir toliau sekė savo buvusį vaikiną socialiniuose tinkluose bei neištrynė bendrų nuotraukų).

Netrukus „People“ gavo patvirtinimą, kad nuo 2014-ųjų rudens draugavusi pora iš tikrųjų nutarė padėti tašką savo santykiuose. Dėl ko įvyko skyrybos nebuvo skelbiama.

Zacas Efronas tuo metu daugiausia laiko praleisdavo Džordžijos valstijoje, kur filmavo „Gelbėtojų“ („Baywatch“) kino versiją, ir reklamuodavo savo filmą „Kaimynai 2“ („Neighbors 2“), tačiau „People“ žiniomis, kiekvieną savaitgalį jis grįždavo namo į Los Andželą, kad pabūtų su Sami.​

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius