Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Holivudo žvaigždė Kate Hudson susilaukė trečio vaiko: šįkart gimė mergaitė

Holivudo žvaigždė Kate Hudson (39 m.) su mylimuoju Danny Fujikawa (32 m.) džiaugiasi šeimos pagausėjimu – antradienį, spalio 2-ąją, porai gimė dukra.
Kate Hudson ir Danny Fujikawa
Kate Hudson ir Danny Fujikawa / „Scanpix“/AP nuotr.

Ši mergaitė – pirmas bendras poros vaikas. Jai tėvai išrinko Rani Rose vardą ir davė abiejų pavardes.

„Ji čia! Sveika atvykusi, Rani Rose Hudson Fujikawa, – džiaugsmu socialiniame tinkle “Instagram„ pasidalijo laimingi tėveliai. – Nusprendėme pavadinti savo dukrą Rani (tarti Roni) pagal jos senelį Roną Fujikawą. Ronas buvo pats ypatingiausias žmogus, kurio mes visi labai ilgėsimės. Pavadinti ją pagal jį – garbė.“

View this post on Instagram

She’s here ????

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

„Visi jaučiais gerai ir yra tokie laimingi, kokie tik gali būti. Mūsų šeima dėkoja jums už jūsų meilę ir palaiminimus, kurie buvo siųsti mūsų adresu, ir mes siunčiame savus atgal“, – pridūrė Kate Hudson ir Danny Fujikawa.

Iš ankstesnių santykių Kate Hudson turi du sūnus. 14-mečio Ryderio susilaukė santuokoje su rokeriu Chrisu Robinsonu, o septynerių Binghamo tėtis – buvęs aktorės sužadėtinis, grupė „Muse“ lyderis Mattas Bellamy.

Aktorė ir ne itin garsus muzikantas Danny Fujikawa kartu yra nuo 2016-ųjų gruodžio. Tačiau pažįstami jiedu yra jau labai seniai – net 15 metų.

„Instagram“ nuotr./Kate Hudson ir Danny Fujikawa
„Instagram“ nuotr./Kate Hudson ir Danny Fujikawa

Pasirodo, Danny yra gerų Kate Hudson draugių įbrolis ir su juo ji susipažino dar tada, kai laukėsi pirmojo sūnaus. Ilgą laiką jie buvo tos pačios kompanijos draugai, kol galiausiai draugiški santykiai peraugo į kai ką daugiau.

Informacijos apie tai, kas yra tasai Danny Fujikawa, nėra itin daug – jo mylimoji nepalyginamai garsesnė. Žinoma tik tiek, kad Fujikawa grojo gitara ne pačioje garsiausioje indie roko grupėje „Chief“, o 2013 metais įkūrė nepriklausomą įrašų kompaniją „Lightwave Records“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius